Maak je goede voornemens waar met het nieuwe Feel Good programma van Weight Watchers

Lichaam door Redactie Ze.nl

 
Oliebollen, kerstkransjes en appelflappen moeten we weer links laten. Het nieuwe jaar is begonnen en daarmee is het afvalseizoen ook van start gegaan. En je kunt het nieuwe jaar niet beter beginnen dan met Weight Watchers!   

Het nieuwe jaar is van start gegaan en daarmee zullen we echt moeten geloven aan het waarmaken van onze goede voornemens. Veel vrouwen hebben als voornemen om de feestkilo’s, of zelfs nog de zomerkilo’s, te verliezen. Maar hoe doe je dat nu het beste? Wat dacht je van het nieuwe Feel Good programma van Weight Watchers?


 
Weg met de Propoints
Een nieuw jaar staat voor velen vaak in het teken van verandering en zo ook voor Weight Watchers. De Propoints (het punten telsysteem van Weight Watchers) worden ingeruild voor Smartpoints, hierbij staan drie pijlers centraal: Eet, Leef en Beweeg. Dit programma helpt je om betere voedingskeuzes te maken waardoor je beter kunt afslanken. Je blijft nog altijd punten tellen zoals je gewend bent bij Weight Watchers, maar met het vernieuwde punten tellen wordt alles volgens de laatste inzichten berekend.

Wie al eens eerder de strijd tegen de kilo’s is aangegaan, weet dat je vaak met het jojo-effect te maken krijgt wanneer je een dieet volgt. Je leefstijl aanpassen is een veel beter idee en dat is dan ook precies waar Weight Watchers naar streeft. Het Feel Good programma is geen dieet, maar een manier van leven die echt werkt, ook voor de lange termijn! Wil je tot in detail weten hoe dat precies werkt? Werp dan een blik op de website van Weight Watchers.Beweeg

Niet alleen helpt Weight Watchers je met het beheersen van de voedselhoeveelheden die je plotseling hebt opgeschrokt wanneer je even niet oplet, maar het helpt je ook om meer te bewegen. Met hun brede aanbod aan e-lessen, podcasts en bewegingsadvies hou je je lichaam fit. Je hoeft overigens niet bang te zijn dat je dan een programma volgt dat de spierbundels in de sportschool ook volgen. Het online programma wordt namelijk specifiek op jouw doelen afgestemd.

Wij op de redactie hebben ook het voornemen om dit jaar echt af te rekenen met de rolletjes en de overtollige kilo’s. Daarom gaan wij binnenkort zelf ook van start met het nieuwe programma. Hoe wij dit ervaren en of het ons echt gaat lukken om een fijner getal op de weegschaal te bereiken, laten we je later in het jaar weten! 


 
Ben je helemaal enthousiast geworden en zie je een abonnement bij Weight Watchers wel zitten? Ga dan snel naar de site en schrijf je in. Je krijgt één maand gratis en een gratis Fitbit (bij een 12 maanden abonnement).

Let op: extra aanbieding!

Ik heb goed nieuws! Je kan deze week (van 24-01 t/m 31-01) voor 50% korting beginnen bij Weight Watchers. Neem nu een 3 maanden abonnement en ervaar voor een klein prijsje het succes van Weight Watchers!

Durf jij het Weight Watchers avontuur aan?