WIN: 1 x Unwash set of Bio-Cleansing Conditioner

Haar door Ze.nl

Je hebt je haar wassen en je haar wassen. Gewone shampoo spoelt huideigen en voedende oliën weg, maar de unieke haarverzorging van Unwash houdt je haartjes mooier en gezonder. En jij kunt een set of conditioner winnen!
 
Zeker de sportende dames onder ons kunnen beamen dat je haar elke dag wassen een enorme no go is. Maar zelfs je haar om de drie dagen wassen kan doffe plukken opleveren. Wat doe je in hemelsnaam verkeerd? Het ligt misschien niet eens aan hoe vaak je je haar wast (al is te veel nooit goed), maar vooral aan met wát je het wast.
 
 
Co-washing
Was jij je haar altijd met shampoo? Dan kun je daar nu mee stoppen! Door met shampoo te wassen wordt je haar niet alleen gereinigd, maar ook gestript van huideigen en voedende oliën. Je krijgt dus misschien wel schone lokken, maar je haar is meteen een stuk kwetsbaarder en doffer. Niet wat je wilt, denken wij zo. Maar ho, stop! Er is nu een nieuwe manier van je haar wassen, we mogen het zelfs een intelligente manier noemen. Unwash introduceert het unieke co-washing: shampoo skippen en je haar wassen met conditioner. En dan niet met simpele conditioner, maar met een product dat al het vuil grondig uit je haar verwijdert en het mooier en schoner achterlaat.
 
De producten van Unwash sluiten vocht in en zorgen ervoor dat je haar z'n mooie kleur behoudt. Het haarverzorgingassortiment bestaat uit drie producten: Bio-Cleansing Conditioner, Anti-Residu Cleanse en Hydrating Masque. De conditioner zorgt ervoor dat de natuurlijke oliën in je haar behouden blijven en dat je haar zachter en beter handelbaar wordt. Hoeven we eindelijk niet meer zes uur voor de spiegel te staan 's ochtends! Daarnaast zorgt deze conditioner voor meer volume, dus geen gehannes meer met slappe plukken haar. Je kunt de Bio-Cleansing Conditioner dagelijks gebruiken en het goedje is ook nog eens geschikt voor alle haartypes en texturen. 
 
 
Haarbeleving
De Anti-Residu Cleanse is een intensieve reiniger voor je haar, voor die momenten waarop je haar het zwaar te verduren heeft gehad. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid producten die je in je haar smeert en spuit als je je klaarmaakt voor een feestje. Een serum, haarmousse, haarlak en misschien zelfs wel gel. Na zo'n aanslag kan je haar wel wat diepe reiniging gebruiken. Ga dan voor de Anti-Residu Cleanse, dat geen sulfaten en parabenen bevat en geschikt is voor alle haartypes en texturen.
 
Het Hydrating Masque maakt de haarbeleving helemaal af. Dit haarmasker voedt je haar intensief om de vitaliteit van binnenuit te versterken. Het hydrateert en maakt je haar glanzend en glad. Je kunt het Hydrating Masque bijvoorbeeld gebruiken na het wassen met de Anti-Residu Cleanse, maar ook als je thuis een spa-avondje houdt.
 
WIN
Kan jouw haar wel wat goede verzorging gebruiken en wil je iets nieuws proberen? Ga dan zeker voor de co-washing methode om je haar zo gezond en mooi mogelijk te houden. En je hebt geluk, want er wordt een unieke haarverzorgingset of een Bio-Cleansing Conditioner van Unwash weggegeven. Wil je kans maken? Het enige dat je hoeft te doen is Unwash liken op Facebook en hieronder op de 'meedoen-button' klikken. (Let op: de 'meedoen-button' is alleen zichtbaar als je bent ingelogd op de desktopversie van de site.)

Veel succes!