Stadia waar je doorheen gaat als je wordt betrapt tijdens de daad

Intiem door Sabine


Seks is iets dat jij en je vriend alleen met elkaar willen delen. Met z’n tweeën dus. En niet met iemand die per ongeluk de deur openzwaait omdat hij of zij niet doorhad dat jullie daar lagen te wippen. Door deze stadia ga je dan.
 
Je moeder die zichzelf heeft binnengelaten met de huissleutel de ze heeft gekregen voor ‘noodgevallen’ of zijn broer die binnenstormt tijdens een familieweekend op een Center Parks bungalowpark. Het is nooit leuk om betrapt te worden wanneer je the nasty doet. Natuurlijk hebben jullie dan geen dekentje over jullie heen. En is het licht aan. En zat jij bovenop. In reversed cowgirl-houding. Ellendig? Absoluut. Door deze stadia ga je wanneer je wordt betrapt tijdens de daad.

 

 

 
Verbijstering
Een fractie van een seconde kijk je recht in de ogen van degene die zomaar binnenkwam, maar het voelt als uren. Snel trekt de schuldige de deur geschrokken achter zich dicht, maar het kwaad is al geschied. Is het echt gebeurd? Ja, het is helaas echt gebeurd.

Realisatie
Oké, je bent betrapt terwijl je vriend je van achteren nam. Had erger gekund, toch. Toch? Hoe erg is het nu? Jij en je vriend zijn al een aantal jaartjes samen. Niemand verwacht toch dat jullie maagd tot het huwelijk blijven? Het is toch heel normaal dat jullie seks hebben? En doggystyle is toch zo’n raar standje niet? Oké. Er valt niets meer aan te veranderen… Man, wat gênant!

Wanhoop
Pure rauwe wanhoop. Je schoonmoeder heeft dus net wel even je hele hebben en houden gezien terwijl je met haar zoon van bil ging. Of nog erger: op haar netvlies staat gebrand hoe je aan z’n pielemans sabbelde. En op het netvlies van jou staat haar geschokte reactie. Je kunt wel door de grond zakken! Dat wordt gezellig brunchen aan de keukentafel zo. “Wil iemand de bananen doorgeven?”
 
Zorgen
Je bent niet bepaald een Victoria’s Sectret-model dus je vraagt je wanhopig af wat die verstoorder allemaal heeft gezien. Zag hij hoe je borsten net zo hard op en neer scheurden als dat chocoladebuikje van je? Wát zag hij? Je wilt er niet te veel over nadenken. Maar toch doe je het. Wat een ellende. Hopelijk heb je wel met een gentleman te maken die niet gaat rondbazuinen dat hij jullie liefdesspel voor een paar seconden aanschouwde. 
  

 

 
Acceptatie
Helaas zal je bepaalde benaderde situaties altijd moeten afsluiten met acceptatie. Het kan even duren, maar uiteindelijk zal je het toch moeten accepteren. Al zal je af en toe toch weer rechtop in bed schieten wanneer je vlak voordat je in slaap valt tóch net weer even aan dat tenenkrommende moment denkt.

Humor
Na de acceptatie komt er een moment dat je er stiekem wel een beetje om kunt gniffelen. Samen met je vriend lachen om dat ongemakkelijke moment. Oh, en je hebt natuurlijk ook een leuke anekdote tijdens een girlsnight. Wie rolt er nu niet over de grond wanneer je vertelt dat je oog in oog stond met je schoonvader terwijl je boyfriend down there bezig was?

Ben jij weleens betrapt tijdens de seks?