Ein-de-lijk: het piemelpakje is hier!

Intiem door Redactie Ze.nl
Als je je vriend z’n vriendje leuk wilt aankleden, hoef je nu niet meer het beruchte ‘olifantje’ te kopen. Je weet wel, waarbij z’n slurf dé slurf is. Deze outfit is lekker classy. Yes ladies, onze gebeden zijn gehoord: dé piemelsmoking is eindelijk gerealiseerd.

Als hij zomaar zijn vleesstaaf uit zijn broek tevoorschijn tovert, zijn we niet altijd gecharmeerd. Dat mag wel even met wat meer stijl gedaan worden, hoor. Onze mossel klapt spontaan dicht. Gelukkig is er nu een manier waarop hij zijn penis leuk kan aankleden, namelijk met deze fantastische piemelsmoking!



Bron
 

Een echte must voor de piemelfan

Oké, we hebben zelf geen pielemans, maar onze vriend gelukkig wel. En ja, wij zijn fan. En hoe leuk is het nu om zijn bungelende vriend eens leuk aan te kleden? Eens wat anders! Met de penissmoking kan hij de boel eens gezellig aankleden. Mooi op tijd voor Valentijnsdag komt het seksspeeltjes merk LELO met een smoking die hij zo om zijn piemel kan schuiven.

Het gaat om een one size fits all-pakje en past om elk mannelijk lid. Het pakje kan rekken tot zo’n 15 centimeter. Bovendien is het einde open zodat het pakje écht elke piemel kan sieren. De designer heeft aan echt alles gedacht: een vlinderstrikje, een roosje en mooie details. Wat wil je nog meer? Je kunt het pakje op de site van LELO bemachtigen voor €25.95.



We raden trouwens wel aan om voor de seks het pakje even om te wisselen voor een rubbertje.

Zou jij blij zijn als je vriend het pakje zou dragen?