Dit is het ideale aantal sekspartners

Intiem door Anniek
Duik jij met jan en alleman het bed in of houd je je benen stevig bij elkaar? We weten nu eindelijk wat het ideale aantal sekspartners is voor zowel mannen als vrouwen. Hint: het zijn er meer dan vijf, maar minder dan twintig...
 
Op hoeveel bedpartners zit jij inmiddels? Twintig, dertig, veertig? Als je altijd al hebt willen weten of jouw aantal sekspartners een beetje gewenst is, kun je dat nu checken! Er is namelijk onderzoek gedaan naar het ideale aantal sekspartners voor zowel mannen en vrouwen. En dat aantal is... tien!


 
Afknapper
Meer dan 1.000 mensen vulden een enquête in voor een Britse datingsite. Daarin gaven ze aan hoeveel bedpartners hun eigen partner mocht hebben gehad, voordat ze het te veel vonden. Tussen de acht en twaalf partners was het meest populaire antwoord; 38 procent van de vrouwen en 37 procent van de mannen koos hiervoor. Onder deze mensen werd uiteindelijk bepaald dat tien bedpartners het perfecte aantal was. 
 
Uit het onderzoek bleek verder dat mensen met meer dan tien bedpartners als te makkelijk werd gezien. Mannen en vrouwen met minder dan tien sekspartners werden al snel als onervaren bestempeld. Vooral mannen vonden het een afknapper als vrouwen meer dan tien sekspartners hadden gehad. Als iemand met meer dan twintig mensen het bed had gedeeld, vonden zowel mannen als vrouwen het een afknapper.
 
Bron
 
Need to know
Op de vraag of mensen zouden willen weten hoeveel lovers hun partner had gehad, antwoordde 35 procent van de vrouwen dat ze het wilde weten. Bij de mannen lag dit percentage iets lager, namelijk rond de 30 procent. Blijkbaar geldt hier de gouden regel: houd geheim met hoeveel mensen je het bedpret hebt gehad.
 
Wat vind jij het ideale aantal sekspartners?