Meisje kleurt roze door Lush-zeepje

Lichaam door Mariëlle
Het zal je maar gebeuren. Jij en je goede gedrag nemen een bad en je komt eruit als Barbamama. In plaats van schoon werd Abi Shenton hartstikke, knetter lichtroze. Kwam het door een dramatisch zeepje of was het haar eigen schuld?

Je neus wijst je de weg naar de Lush-winkels in grote steden. En met een beetje geluk kun je gewoon het spoor van regenboogglitters van het unicorn bruistablet volgen. Geen vrouw die hier niet blij van wordt. Totdat jij zelf de knalkleur van het bruistablet aanneemt en een paar dagen als roze smurf door het leven moet. Het overkwam Abi Shenton, lazen we bij Metro UK Maar het was totaal haar eigen schuld.


Abi Shenton gebruikte een product van Lush verkeerd waardoor haar hele lichaam roze kleurde. Ze twitterde: "Hi! @lushcosmetics ik heb een korte vraagje, zijn jullie producten bedoeld om de huid te voorzien van fluorescerend roze vlekken?" Hierop reageerde Lush: @abishenton Yikes! Neem alsjeblieft contact op met onze vrienden in het Verenigd Koninkrijk @LushWeCare, zodat zij je hiermee kunnen helpen!" Door zo'n reactie van Lush kon Abi eigenlijk niet meer boos blijven. En al helemaal niet toen bleek dat het helemaal haar eigen schuld was. Ze had simpelweg de gebruiksaanwijzing niet gelezen.
 

Het product waar het om ging heet Razzle Dazzle. Abi heeft online uitleg gegeven over het misverstand. Zij dacht namelijk dat het een zeepje was voor in bad. Op zich geen gekke gedachte als je het ding ziet. Ze heeft zich er helemaal mee ingesmeerd. Ook haar gezicht. Ook haar haar. Wat bleek nou? Je hoefde voor gebruik maar een klein beetje van de Razzle Dazzle te verdunnen met water. Het verklaart wel waarom haar haar gortdroog werd en haar hele lichaam drie dagen lang (DRIE DAGEN LANG!) roze was gekleurd. Een behulpzame medewerker van Lush tipte dat ze de roze vlekken kon verwijderen met citroensap, olijfolie en een bepaald soort face wash. Drie dagen en heel wat badsessies later kon ze eindelijk haar flamingovelletje gedag zeggen.

Dus wat leren we hiervan? Lees altijd eerst de gebruiksaanwijzing?

Zou jij je nog in het openbaar durven te vertonen als jou dit zou overkomen?