Dit zegt de voorkeur voor kleine of grote borsten over mannen

Lichaam door Anniek

Grote borsten, kleine borsten; op wat voor borsten vallen mannen nou precies? Er valt normaal gesproken geen peil op te trekken, maar er zit blijkbaar een hele wetenschap achter de voorkeur van de borstenmannen. Lees het hier!
 
Sommige mannen gaan voor kleine, stevige borsten en anderen hebben liever een borstpartij die ze niet in twee handen kunnen houden. En hoewel we geen hol snappen van waarom de voorkeur van borstenmannen zo verschillend is, begrijpen we het een beetje beter nu er een wetenschappelijk gebaseerd antwoord voor is.


 
Bankrekening
Het komt allemaal neer op hoeveel geld de heren in kwestie hebben. Het schijnt namelijk zo te zijn dat mannen met een relatief lege bankrekening zich meer aangetrokken voelen tot vrouwen met grote borsten. Heren met een goedgevulde rekening gaan daarentegen voor vrouwen met een klein voorgevel. Dit bleek uit een onderzoek waarbij de relatie tussen financiële zekerheid en een voorkeur voor borstgrootte werd onderzocht. 266 mannen met verschillende sociaaleconomische statussen moesten plaatjes van vrouwen beoordelen op aantrekkelijkheid. Daarbij vonden de mannen met veel geld de dames met kleine borsten dus aanzienlijk leuker.
 
In een tweede test werd daarna gekeken wat voor effect een lege of volle maag heeft op de aantrekkingskracht van een vrouw op een man. 66 mannelijke studenten met een lege maag en 55 mannen met een volle maag moesten wederom plaatjes van vrouwen bekijken en aangeven welke dames ze leuker vonden. De mannen met een lege maag kozen hierbij eerder voor vrouwen met grote borsten, wat ons eigenlijk niet heel erg verrast.


 
Flappen
Moraal van het verhaal: mannen die over veel flappen beschikken en een volle maag hebben, houden meer van dames met kleine borsten. En arme sloebers met een lege maag kiezen voor vrouwen met grote tetten. Tja. Wij hebben het ook niet verzonnen.
 
Klopt de verhouding geld-borstgrootte bij jou en je lover?