Unboxing: Beautybox van februari

Make-up door Redactie Ze.nl
Niks is leuker dan je scheel testen met beauty-producten. En het allerleukste is het om er dan ook nog over te schrijven. Thank God we choose the right job! We mogen weer, want er is weer een nieuwe Beautybox binnen. Halleluja!

We just like some 'testing, testing'-taferelen. Het liefste testen we alles wat los en vast zit. We worden intens gelukkig van eten en van beauty. We schreeuwen het uit als er pakketjes op ons liggen te wachten bij onze lieve office manager Louise. Het pakketje van de Beautybox hebben we altijd al te grazen voordat hij ook maar in de buurt kan komen van haar bureau. What's in it? Dat zullen we je haarfijn uitleggen.


Alle producten uit de Beautybox van januari 2016


BeautyUK Lash 2 the Max Mascara
Toe aan een nieuwe mascara? Probeer dan eens deze BeautyUK Lash 2 the Max Mascara! Dit is de nieuwste mascara van BeautyUK en het belooft binnen no time volumineuze en dramatische wimpers te geven.


Unwash Bio-Cleansing Conditioner
Je haren wassen met shampoo? Dat is met de Unwash Bio-Cleansing Conditioner verleden tijd. De unieke co-washing formule verwijdert dagelijks vuil en residu uit het haar zonder de natuurlijke oliën aan te tasten.


Aldo Vandini Comforting Handcream
Jouw handen verzorg je deze winter met de heerlijk ruikende Aldo Vandini Comforting Handcream. De verzorgende handcrème komt in een handig formaat zodat je het overal mee naartoe kunt nemen. Bovendien wordt de huid door de macadamia olie goed verzorgd.


BeautyUK Ash Brown Eyebrow Pencil
Eén van de belangrijkste dingen aan het gezicht zijn de wenkbrauwen. Daarom komt dit wenkbrauwpotlood van BeautyUK zo goed van pas, omdat het extra veel pigment bevat waardoor je wenkbrauwen snel en makkelijk worden gedefinieerd.


BeautyUK Eyeliner Pencil Black
Maak je ooglook af met een zwart oogpotlood, zoals deze van BeautyUK. Het is een zacht oogpotlood waarmee je een strakke lijn kunt zetten, maar die je ook kunt vervagen als je dat mooier vindt. Onmisbaar in je make-up tas dus!
 

Wil jij ook elke maand verrast worden met een doosje vol met beauty? Dan kun je de Beautybox hier bestellen.