Heerlijke producten van Alive Cosmetics

Beauty door Sascha
Zeker met deze koude wintermaanden, kan je poezelige huidje wel wat extra hydratatie en verzorging gebruiken. Gelukkig is daar Alive Cosmetics precies op het juiste moment op de juiste plek, met fantastische huidproducten!

 
Met die kou heeft je huid veel te verduren. Een goede verzorging is dan ook zeer belangrijk. Ben jij op zoek naar iets nieuws voor je huid en ben je klaar met al die slechte toegevoegde stofjes die in veel producten te vinden zijn? Lees dan snel verder!

 
Alive Cosmetics
Alive Cosmetics is op het gebied van natuurlijke en organische huidverzorging dé nieuwe trend. Alice is een jong bedrijf dat is opgericht door Davia, samen met enkele andere liefhebbers. Inmiddels worden er orders besteld vanuit de hele wereld. Alive maakt natuurlijke cosmetica van de hoogste kwaliteit en is uitsluitend gemaakt van pure, rauwe en natuurlijke ingrediënten.
 
Ingrediënten
Ingrediënten waar Alive gebruik van maakt zijn bijvoorbeeld ongeraffineerd, koudgeperste moer, zaadolie, plantenextracten, pure levende botanische materialen en waardevolle bioactieve stoffen. De producten worden gemaakt in kleine hoeveelheden en werken actief voor het helen en verjongen van de huid.

Producten

Heerlijke producten van Alive zijn bijvoorbeeld de face cleanser, de face wash, een face cream, een serum en een toner. Genoeg keus dus om je huid eens een flinke boost te geven!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze producten? Je kunt ze hier bestellen. Dit product komt nu ook in de Healthbox van deze maand. Dus wil je het ontvangen, samen met nog 7 andere producten voor maar €24,95? Bestel de box dan snel op Healthbox.nl