WIN: 10 x een originele Konjac Sponge

Winacties door Redactie Ze.nl
Om je gezichtje mooi en verzorgd te houden, is goed en grondig reinigen van groot belang. Wanneer je je make-up niet verwijdert en je huid niet goed reinigt, zal je huid verouderen met maar liefst 7 dagen! Keep that in mind!

 
De hele dag door staat je huidje bloot aan van alles wat er in de lucht hangt. Het niet verwijderen van je make-upje kan zeer schadelijk zijn, dus iedere avond je gezicht goed reinigen is zeer belangrijk! Een goede manier hiervoor is de originele Konjac Sponge. Je bent precies op het goede moment op de juiste plek, want wij mogen 10 x een originele Konjac Sponge weggeven van The Konjac Sponge Company.


The Konjac Sponge Company

De Konjac plant is een uit Azië afkomstige plant die te vinden is in het wild op zeer grote hoogte. Deze plant is een volledig natuurlijke voedselbron en bestaat voor 97% uit water en is rijk aan mineralen en laag in calorieën. De pH-waarde is neutraal waardoor de huid perfect in balans blijft.
 
Skin on fleek!
De originele Konjac Sponge reinigt de huid diep, zorgt ervoor dat mee-eters verwijderd worden én dode huidcellen worden voorzichtig aangepakt. De net-achtige structuur van de spons is gemaakt van plantaardige vezels en helpt hierdoor de doorbloeding te stimuleren en te bevorderen. Celvernieuwing it is! De spons is ongeveer 8 cm breed en past hierdoor precies goed in je handpalm. Het enige wat je hoeft toe te voegen is water voor een goede en natuurlijke huidverzorging, daarna is je skin on fleek!

 
WIN
Is jouw droge huidje toe aan een diepe reiniging en een goede verzorging? Wij mogen 10 x een originele Konjac Sponge weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om deze fijne spons te winnen, is as soon as possible op de ‘meedoen-button’ hieronder klikken! (Alleen zichtbaar op de desktopversie van de website.)
 
Good luck!