Pantastisch: de nieuwe pannen van Le Creuset (+WIN)

Winacties door Ze.nl

Bereid je je maaltje nog steeds in je studentenperiodepannen en wiebelen de handvatten gigantisch? Dan lijkt het ons tijd voor een nieuwe! En als je het doet, moet je het meteen goed doen. Met de pannen van Le Creuset bijvoorbeeld! 
 
Als je een fanatieke window shopper bent, heb je ze vast weleens gezien: superschattige en mooie gietijzeren pannen die ook nog eens voldoen aan de eisen die je volgens je moeder moet stellen een aan degelijke pan. Het zou maar goed kunnen dat je oog toen viel op een Le Creuset-pan! 

 
Le Creuset Rivièra 
Hoe je het ook wendt of keert: lekker en gezond eten begint bij de juiste materialen. Dus waarom niet gaan voor pannen die ook nog fantastisch bij je keuken passen? De pannen van Le Creuset staan bij velen hoog op de wishlist. Niet alleen vanwege het fraaie uiterlijk, maar vooral omdat ze een leven lang meegaan en je er geweldige stoofschotels in kunt bereiden. Wanneer we aan deze gietijzeren pannen denken, zien we vaak de klassieke roodoranje variant voor ons. Maar de Franse pannenfabrikant heeft speciaal voor het voorjaar een nieuwe lijn gelanceerd: Rivièra!  De pannen hebben een matte azurblauwe kleur die wat wegheeft van de Middellandse Zee. 
 
Hoewel we Le Creuset voornamelijk kennen van haar pannen, wordt ook een supertof bijpassend ontbijtservies uitgebracht! Van theepotten tot koffiebekers en van ontbijtbakjes tot eierdopjes! Deze worden overigens ook uitgebracht in de frisse blauwe kleur. Op de website van Le Creuset vind je meer info over de producten! 

 
Winnen
Zie je het al voor je dat jij (of beter: je lover) je favoriete gerecht klaarmaakt in de mooie pannen van Le Creuset? Dan kunnen we je misschien wel heel blij maken! Wij mogen namelijk 2x een Rivièra-pan van 24 cm weggeven ter waarde van €229! Wat je hiervoor moet doen? Like Le Creuset op Facebook of schrijf je in op de nieuwsbrief en klik hieronder op de meedoen-button. (Alleen zichtbaar op de desktopversie van de website.)