WIN: een reis naar de Franse bergen t.w.v ?1200!

Winacties door Redactie Ze.nl

De goede voornemens voor dit jaar zijn alweer mislukt en de typische Nederlandse winter met miezer en een grauwe lucht, heeft nou ook niet bepaald een opbeurende werking. Wat je wel kan opvrolijken? Wat dacht je van een tripje naar de Franse bergen?

Picture this: je ligt met de benen omhoog en nipt van een heerlijke cocktail. Je moet nog even wachten op je welverdiende massage, maar dat is geen probleem. Wanneer je uit het raam kijkt, streelt een prachtig Frans landschap je netvlies. En? Verlang je al naar een droomvakantie naar Frankrijk? Bovenstaande scenario kan namelijk waarheid worden! Lees snel verder hoe je deze fantastische reis kunt winnen!

Troetelen in de meest fantastische spa’s

Wanneer je een hele dag lang hebt geskied, gelanglauft of gesnowboard, ben je wel toe aan een lekkere opwarmer. Een bezoekje aan de spa lijkt ons dé ideale manier om je vermoeide lichaam tot rust te laten komen. En gelukkig heb je heel veel fijne spa’s in de Franse bergen. Wil je weten wat je precies kunt verwachten? Hieronder vind je een paar fantastische spa’s!Spa Le Kaïla in Méribel © Tristan Shu

Le Tsanteleina in Val d’Isère

Dit is dé spa voor mensen die van lekker eten houden. Naast een fantastische spa, vind je hier ook een minstens net zo fantastisch restaurant: La Table des Neiges. Je vindt er zelfs een speciaal menu voor fijnproevers. Ook kun je er genieten van een indrukwekkend zeevruchtenbanket. O, én in de spa worden special zonsondergangbehandelingen voor na het skieën aangeboden!
 
Durancia in Montgenèvre
Degenen die willen bubbelen in stijl moeten deze sauna echt bezoeken! De bubbelbaden van deze spa bevinden zich in de openlucht waardoor je rechtstreeks op de piste uitkijkt! Als je je vermoeide spieren toch graag een beetje soepel wilt houden, kun je ook yogalessen volgen in deze spa. Notabene vanuit een zaal met een spectaculair uitzicht!

Spa Nuxe in Méribel

Dit is dé spa voor de echte paradepaardjes onder ons. Dit vijfsterrenhotel beschikt over verschillende watertechnologieën (lees: jacuzzi’s, watervallen en luchtbanken).  Doordat de spa is voorzien van grote glazen wanden, kun je tijdens het ontspannen ook nog eens genieten van het mooie Franse landschap!

Ja, die Fransen weten wel hoe je moet ontspannen. Wil je meer weten over de wellnesscentra? Bekijk dan de webzine van het France Montagnes!Durancia, Montgenèvre © Th. Durand

Wanneer je je bevindt tussen de mooiste besneeuwde bergen, kunnen we ons voorstellen dat je naast het poedelen in de spa ook de neiging hebt om de ski’s onder je voeten de binden. En dat kan uiteraard gewoon! Op France Montagnes kun je inspiratie opdoen. Hier lees je over dé wintersportmogelijkheden in de regio!

Leuk extraatje: op de website JouwFranseBergen.nl kun je bijhouden wat er in de Franse bergen gebeurt. Het ‘Jouw Franse Bergen’ project vertelt het verhaal van de Franse bergen en de mensen die daar verblijven, allemaal in real time. Elke foto die op Instagram wordt geüpload en is ge-geotagged met de naam van het Franse bergresort wordt automatisch meegenomen in de live feed. Hoe leuk is dat?

Wat kun je precies winnen?

Genoeg gedagdroom over heerlijke spa’s en skipistes. Back to reality: je kunt de reis dus winnen! Wat je precies kunt winnen: een verblijf in een appartement of driesterrenhotel in het Franse dorpje Châtel voor twee personen in het seizoen 2015-2016, twee skipassen voor 2 personen voor 6 dagen én 2 dagkaarten om het Châtel Aqautics Center te bezoeken.

Wil jij kansmaken op deze geweldige reis? Het enige dat je hoeft te doen is ons te volgen op Instagram, liken op Facebook en klikken op de meedoen-button hieronder. (Let op: de meedoen-button is alleen zichtbaar als je bent ingelogd op de desktopversie van de site)

De reis wordt aangeboden door France Montagnes en Atout France, het Frans Bureau voor Toerisme.