Healthbox editie 'Go with the flow'

Sport & gezondheid door Redactie Ze.nl
De lente is hier, de zon schijnt en het is dus eindelijk weer tijd om uit je huis te komen en te genieten van de wereld. Go with the flow, let the winter go en geniet van al het lekkers dat de Healthbox deze maand te bieden heeft.

 
De lente liet eventjes op zich wachten, maar hij is hier! En zo ook de nieuwe Healthbox die deze maand in het teken staat van loslaten en een nieuw begin. De Healthbox is weer lekker goed gevuld. Het superzware pakket werd hier op de redactie afgeleverd en we konden dan ook niet wachten om hem te openen, maar wat zit er in...

 
Body & Fit - Natural Flavoured Oats €3,90
Als eerst valt onze blik op het enorme pak flavoured oats van Body & Fit. Deze havermout heeft een lekker smaakje van banaan. Voeg dit toe aan je kwark of yoghurt of maak de oats warm in een pannetje. Perfect om de dag mee te starten en helemaal fijn, de oats zijn gezoet met Stevia en past dus perfect bij onze gezonde lifestyle.

 
Juvo Raw Meal - Slim €5,-
Wil je deze zomer wat strakker in je velletje komen te zitten dan is Juvo Slim wellicht iets voor jou. Deze maaltijd is speciaal gemaakt om af te vallen met raw whole foods. Juvo slim geeft extra energie, remt de eetlust, helpt bij de verbranding, ontgift en doet nog veel meer voor je zodat jij deze zomer helemaal fit in bikini zit!

 
Green – Gypsy - Chai Tea Mix €3,75
Omdat ook onze lentes koude avonden kent is zit er een heerlijke thee melange in de box.Let it go, let it flow en geniet en ontspan onder een dekentje heerlijk van de kruidige chai mix. Ook leuk voor Moederdag, want een bosje bloemen of douchepakketje heeft nog nooit de originaliteitsprijs gewonnen. Tip: voeg deze mix eens toe aan koekjes, cakes of pannenkoeken. Jammie!

 
Tranquini positively relaxed €1,29
Nog zo'n rustgevend drankje. Kamille, lavendel en citroenmelisse zitten er in deze can en dat zorgt ervoor dat gevoelens van angst verminderen en stress wordt verlicht. Mmm, wij zouden dit drankje wel dagelijks kunnen gebruiken. Helemaal op een drukke dag met deadlines of net voor een examen. Daarnaast is dit drankje helemaal samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. Lekker gezond!

 
Body & Fit - Wheytella €3,90
Kan jij niet zonder Nutella en duik je vaak in de pot zonder dat daar een boterham bij te pas komt? Lekker! Maar, niet zo gezond. Deze hazelnootpasta van Body & Fit is dat gelukkig wel. Wheytella is uniek, want bevat geen toegevoegde suikers én zelfs 96% minder suikers dan een vergelijkbaar product. Daarnaast zit er in deze pot meer eiwitten wat helpt bij spierherstel en de ondersteuning van sterke spieren. Hier krijgen we nooit genoeg van!

 
Ortica - Multi energie €15,50
Zoals je gewend bent van Healthbox zit er ook deze maand weer een potje multi energie in de box. Aangezien ons lichaam wel wat extra's kan gebruiken in het dagelijks leven zijn we blij dat Orthica helpt bij de ondersteuning van de gezondheid.
 
Orthica - Fish Epa Original €14,25
Naast de vertrouwde multi energie ontvangen we deze maand ook deze capsules van visolie. Ideaal voor je weerstand en geheugenfunctie. Fijne toevoeging dus wanneer er om je heen weer gehoest en geniest wordt. Ook is de olie goed voor gewrichten en de huid.

 
Your super foods - trial pack €1,40
Hier zaten we op te wachten! Extra energie en antioxidanten dankzij de power Matcha mix. Deze mixen voeg je als extra health booster toe aan je smoothies, water, sap of yoghurt. Tip: maak er eens een lekkere dressing van. Energie boost op een gezonde manier!

 
Greenday - Mixed Vegetable chips €2,69
Dankzij het mooie weer zijn we weer vaker op het terras te vinden. Wijntjes, bitterballen en ander ongezond lekkers vinden zonder moeite de weg naar onze mond, maar dankzij Greenday kunnen we nu gezond snacken. Broccoli, okra, pompoen en zoete aardappelen zijn allemaal omgetoverd tot gezonde groenten chips. De groentes zijn vacuüm gefrituurd waardoor ze op smaak blijven, maar ook héél weinig olie bevatten. Bring on the summer!

 
De Healthbox bestel je voor €24,95 per maand en wordt gratis bij jou thuisbezorgd. Elke box bevat in ieder geval een pot natuurlijke multivitamine. Met dit product heb je de kosten voor het abonnement er al uit! Hiernaast ontvang je nog vier of vijf super producten. Bestel de Healthbox hier!