De voordelen van een lange relatie!

Relaties door Sascha
Happy single zijn is natuurlijk fantastisch: wel de lusten, niet de lasten. Maar het hebben van een lange relatie heeft ook zo zijn voordelen! Voordelen waar je in eerste instantie misschien niet meteen aan zou denken. Couple goals!

 
Hij die jou bijvoorbeeld helpt met het vinden van je sleutels die je altijd kwijt bent, of dates die niet meer ongemakkelijk zijn zoals eerste dates dat absoluut wel kunnen zijn. Oneindig veel voordelen aan het hebben van een langdurige relatie. Wij sommen ze even voor je op!


Hulplijn

Sta jij ergens met een lekke band of wil het openbaar vervoer weer eens niet meewerken? Dan heb jij altijd nog een laatste hulplijn die je kunt bellen voor hulp: je boyfriend
 
Gemeenschappelijke vrienden
Na zoveel jaar zijn zijn vrienden ook jouw vrienden geworden, en andersom. Hoe heerlijk is het om twee vriendengroepen te kunnen mengen en lekker veel leuke dingen te doen samen.
 
Dirty talk
Na zoveel jaar is hij ook degene waarmee je je meest intieme gedachten kunt delen. En ja, daar bedoelen we natuurlijk ook dirty talk mee!
 
Slechte gewoontes
Tja, iedereen heeft zo haar eigen minder goede gewoontes. Een hele zak chips opeten bijvoorbeeld. Gelukkig is hij daar om je van je slechte gewoontes af te helpen.
 
Plekjes waar jijzelf niet bij kan
Dat ene plekje op je rug waar jij nét niet bij kunt onder de douche. De redder in nood: mister lover lover. Kunnen jullie gelijk ook lekker saampjes douchen.
 
Altijd mooi
Hij, die na zoveel jaar nog zoveel van je houdt, blijft jou na al die jaren ook nog steeds mooi vinden. Elke dag weer laat hij dat merken. Hoe lief!


Geen awkward silence

Na zoveel jaar zijn stiltes inmiddels niet meer zo ongemakkelijk als op de eerste date. Die zwijgende momentjes laten juist zien hoe supersterk jullie zijn!
 
Samenwerkend brein
Inmiddels hebben jullie al zó lang een relatie, dat zelfs jullie brein op bepaalde momenten samenwerkt. Tijdens een potje ‘30 seconds’ met de familie bijvoorbeeld!
 
Stomme huishoudelijke klusjes
Jij hebt een pesthekel aan de vaat doen en stofzuigen, hij heeft een pesthekel aan de wc schoonmaken en de keuken boenen. Problem solved!
 
Sleutels kwijt
Jij hoeft gelukkig niet meer in je eentje op je sleutels te letten. Iets wat je altijd kwijt bent. Gelukkig is daar je lover. Ben je ze kwijt? Dan weet hij waar ze liggen. Scheelt weer zoekwerk!
 
Weinig woorden nodig
Na zoveel jaar samen een relatie te hebben, zijn jullie erin geslaagd met vrijwel geen woorden toch te kunnen communiceren. Jullie voelen en vullen elkaar volledig goed aan.
 
Wat vind jij een voordeel aan een lange relatie?