Beauty / Lichaam
Lichaam

Met deze aanpak ben jij straks cellulite vrij!

Cellulite is een van de meest voorkomende problemen die vrouwen hebben. Zelfs een strak afgetraind bikini model kan er last van hebben. Met deze simpele trucjes zijn die putjes op je benen binnenkort verleden tijd zijn.
 
Wanneer eindelijk de zon gaat schijnen, kunnen we niet wachten om al die zorgvuldig bij elkaar geshopte jurkjes en bikini’s uit de kast te halen. Het afgelopen jaar ben je netjes twee keer per week naar de sportschool geweest en ook heb je de chocolade vaker laten staan dan je zou willen. Toch is het je nog niet gelukt om van die rottige cellulite af te komen. Maar met dit stappenplan ben je straks eindelijk van die vervelende deukjes in je huid af.
 

Strak plan tegen cellulite 
Killerbody Fajah Lourens is dagelijks te vinden in de sportschool, ze houdt zich aan een goed en gezond eetschema, maar had toch ook een beetje last van cellulite. Op haar platform MyKillerbodyMotivation heeft ze al meerdere artikelen geschreven over cellulite. En speciaal voor alle vrouwen die kampen met dit probleem heeft ze een handig plan opgesteld waardoor je straks ook kunt pronken met strakke benen.

Water, visolie en bindweefselmassages
Cellulite is deels genetisch bepaald en deels heb je het zelf in de hand. Zo zijn er bepaalde dingen die je beter kunt vermijden. Zoals koffie, zuivel, sojaproducten, suiker, anticonceptiepil, chocolade, te strakke broeken, alcohol en sigaretten. Wat je beter wel kunt doen is meer bewegen, bindweefselmassages, minimaal 2 liter water per dag drinken, visolie supplementen, krachttraining en een uitgebalanceerd voedingspatroon.

Healthbox by Faya
Ja, het is best een behoorlijk pakket wat je wel en niet mag doen. Dit is precies waarom Fajah Lourens heeft bedacht om een speciale box samen te stellen die jou helpt met het tegen gaan (en verminderen) van cellulite. Yes! Laten wel realistisch blijven, je moet nog steeds wel zelf de producten gebruiken. Maar deze wondermiddeltjes geven je wel een extra duwtje in de rug.
 
De MKBM Cellulite Cup
In de speciale box zit een primeur: De MKBM Cellulite cup. Deze cup is een betaalbare vervanging van alle dure bindweefselmassages en je kunt het "cuppen" gewoon helemaal zelf doen. 
 
Hoe gebruik je de cup?
Voordat je de cup gaat gebruiken zijn er een aantal belangrijke punten waar je rekening mee moet houden. Je moet om de dag cuppen (niet dagelijks dus) en voldoende water 2L drinken, zodat afvalstoffen worden afgevoerd. Ook kun je er plekken van krijgen, maar gelukkig trekt dit snel weer weg. 
 
Smeer de plek die je wilt behandelen goed in met olie. Voor het gemak is de olie ook al in de box bijgeleverd. Plaats dan de cup op je 'probleemzone' en druk de cup zo in dat deze vacuüm gaat zuigen. Zodra de cup vast zit ga je de cup heen en weer bewegen op je been (of arm). Dit doe je 7 minuten lang per zone. 
 
 
8 minuten sporten per dag
We zijn er nog niet, want naast deze behandeling is het het ook belangrijk dat je je elke dag even beweegt. En goed nieuws, je hoeft je heus niet uren te beulen in de sportschool. Met 8 minuten zweten ben je er al. Fajah heeft speciaal voor haar Healthbox by Faya een work out gemaakt die iedereen kan doen.

In de box zitten sportbanden van sportbay en een springtouw, zodat je gewoon thuis of in de achtertuin aan de slag kunt. Scheelt toch weer een ritje naar de sportschool en je kunt ze ook gemakkelijk meenemen als je een keer ergens anders slaapt. 
 
Vitamientjes!
Voor een strak lichaam is het belangrijk dat je de juiste voeding eet en genoeg vitamines binnenkrijgt. Sommige vitamines zijn gewoon best lastig binnen te krijgen, ook al eet je voldoende. In de Orthica 3 potjes zitten tal van vitamines, waaronder visolie een belangrijke vitamine die je lichaam nodig heeft voor het verminderen van cellulite. 
 
Ben jij klaar voor een killerbody? Met deze box zijn die prachtige benen en billen een stuk dichterbij. De Healthbox by Faya is een limited edition, dus bestel hem snel via de volgende link!