De zomer in zonder cellulite!

Lichaam door Vrouwen redactie

De zomer is al in volle gang en de zon laat zich steeds vaker zien. Tijd om onze shorts en jurkjes uit de kast te trekken. Zomers zijn we allemaal wat vrolijker en door de toegenomen vitamine D in ons lijf voelen we ons ook wat fitter. Toch is er een terugkomend probleem bij de meeste vrouwen in de zomer: cellulite.Cellulite is een van de grootse probleemfactoren die vrouwen ervaren. De welbekende 'putjes' in onze benen en de zo gevreesde sinaasappelhuid daar wordt niemand vrolijker van. Dat vindt Killerbody Fajah Lourens ook.

Fitgirl Fajah is dagelijks te vinden in de sportschool en met het succes van haar Killerbody Dieetboek inspireert ze heel Nederland voor een fitte leefstijl. Ondanks haar gezonde leefstijl ervaart ook zij de irritaties die cellulite met zich meebrengt. Dat moet anders kunnen dacht Fajah! Na heel wat verschillende en kostbare behandelingen te hebben ondergaan kwam ze erachter dat er veel meer voor nodig is om cellulite te bestrijden.

Met deze kennis heeft zij een speciale box samengesteld waar je producten en trainingen zult vinden die helpen bij het bestrijden van cellulite. De Healthbox by Faya.

De box is samengesteld met een 8 minute workout die Fajah speciaal heeft gemaakt voor het verstevigen van de benen en billen. Voor de workout heb je 8 minuten nodig, sportelastieken en een springtouw. Die 8 minuten, die moet je zelf vrijmaken, maar de sportelastieken en het springtouw vind je ook in de Healthbox by Faya.Een uitgebalanceerd voedingspatroon aangevuld met de juiste supplementen is nodig voor het verminderen van een sinaasappelhuid. Daarom heeft Fajah ook 3 flesjes voedingssupplementen van Orthica toegevoegd die je naast een goed eetschema kunt gebruiken.

En dan dé MKBM Cellulite cup. De cup is ter vervanging van alle dure bindweefselmassages en andere kostbare behandelingen. De cup bespaart je niet alleen geld, maar ook tijd. Je kunt het 'cuppen' namelijk helemaal zelf doen. Tijdens het Netflixen bijvoorbeeld.Voordat je de cup gaat gebruiken zijn er een aantal belangrijke punten waar je rekening mee moet houden:
- Je moet om de dag cuppen (dus niet dagelijks)
- Drink voldoende water 2L (i.v.m. de afvalstoffen die vrijkomen door het cuppen en afgevoerd moeten worden)
- Je kunt er blauwe plekken van krijgen (koel na gebruik dan ook de behandelde zones met ijs)
- Het kan soms wat pijn zijn.

Smeer de zone die je wilt behandelen goed in met olie. Voor het gemak is de olie ook al in de box bijgeleverd. Plaats dan de cup op je 'probleemzone' en druk de cup in zodat het vacuüm wordt gezogen. Zodra de cup vast zit beweeg je de cup heen en weer op je been (of arm, of een ander deel van je lichaam dat je wilt behandelen). Dit doe je 7 minuten lang per zone.

Naast dit alles zit er nog veel meer in de box die Fajah speciaal heeft samengesteld. Bestel nu jouw box bij: Shop.mykillerbodymotivation.com en op Healthbox.nl. Dan ga jij met strakke billen de zomer in. Jouw zomer kan niet meer stuk. De box is een limited edition, dus wees er snel bij.

Bron, bron