Beauty
Beauty

Unboxing: beautybox van oktober

Yes, ook deze maand kregen we de Beautybox binnen en wat was 'ie weer goed! Er zaten genoeg goodies in om je deze koude herfstmaand door te krijgen. Ben je benieuwd wat er in de Beautybox van oktober zat? Kijk dan snel met ons mee!

Oeh, dat ziet er al veelbelovend uit...

WOO-Love Letter mini candle- Fullsize €4,95
De WOO t-light is een theelichtje met een sensationele, heerlijke geur dat minstens 4 uur brandt. Het is gemaakt van uitzonderlijke bijenwas. Dit kaarsje is een puur, rustgevend en zuiverend natuurproduct. De limoengeur is zowel fris als pittig met ingrediënten als citroengras, citronella en eucalyptus.
 
MUA-Highlighter - Pink Shimmer - Fullsize €5,95
MUA's Highlighter zorgt direct dat je straalt en geeft elke teint een boost. De highlighter kan op het gehele gezicht aangebracht worden voor een glowy uitstraling. Ook kun je hem op je jukbeenderen en onder je wenkbrauwen aanbrengen om die punten te accentueren. Ziet 'ie er niet prachtig uit?
 
JING AI-Lip Jewels - Fullsize €20
De Velvet Shine Lip Jewel van Jing Ai geeft je lippen een krachtige dosis kleur die lang blijft zitten. De formule bestaat uit 100 procent natuurlijke macadamia olie, shea butter en jojoba olie en is vrij van parabenen. De Lip Jewel hydrateert je lippen en geeft ze de hele dag een glamorous look. Slijpen is niet nodig, je hoeft alleen maar even aan de onderkant te draaien. Wij zijn fan!
 
Cattier-Travelset - 15 ml / 40 ml / 50 ml / €9,99
Cattier-Paris maakt het nu heel eenvoudig om op elk moment te genieten van de kracht van pure biologische cosmetica. Dit eco-beautymerk introduceert namelijk een travelset met kleine flacons gezichtsverzorging. Heel handig voor op reis en ook een ideale manier om kennis te maken met het merk. De set bevat een reinigingsproduct (50ml), een voedend masker (40ml) en een hydraterend huidverzorgingsproduct (15ml).

IDC- From nature shower gel- Fullsize €3,49
In de natuur vind je de beste ingrediënten! Dit weet het Spaanse IDC Institute ook en daarom heeft het merk heerlijke douchegels samengesteld in drie verschillende geuren. De collectie bestaat uit aloe vera, argan en rose hip. Zo geniet jij van een ontspannende douche met een showergel die een heerlijke geur verspreidt en je huid een goede verzorging geeft. 

Wil jij ook elke maand zo'n prachtige box, tot aan de nok gevuld met beauty, ontvangen? Meld je dan snel aan op Beautybox.nl.