Seks & relaties / Seks
Seks

Dit gebeurt er als je te lang geen orgasme hebt gehad tijdens de seks


Dat het mannelijke geslacht blauwe ballen krijgt als ze hun kwakje te lang moeten ophouden, wist je vast al wel. Maar wist je ook dat wij vrouwen last kunnen krijgen van onze lady parts als een orgasme te lang op zich laat wachten?  

Wow, wij zijn nog niet helemaal bekomen van dit shocking nieuws. Volgens een nieuwe studie van National Survey of Sex and Behaviour is mister loverlover niet de enige die last kan krijgen van blauwe geslachtsdelen. Een onbevredigend seksleven kan vrouwen ook een gekleurde vajayjay opleveren. Bizar!

 

Penetratie
De onderzoekers zochten uit dat slechts 64 procent van de deelnemende vrouwen in staat is om klaar te komen van een potje rampetampen, tegenover 91 procent van de mannen. Een behoorlijk verschil! Eigenlijk is het dus hartstikke logisch dat een gebrek aan orgasmes je een blauwe, opgezwollen poes kan opleveren.  

Zuurstof
Als mannen en vrouwen opgewonden raken dan zorgt dat voor een flinke doorstroming van het bloed down there. Als je daar vervolgens niets mee doet, kan er geen zuurstof meer bijkomen. En bloed met weinig zuurstof kleurt al snel blauw... Lucky us, een blauwe punani is niet schadelijk voor je lichaam. Pfoe!      

Heb jij weleens last gehad van een blauwe poes?