Beauty
Beauty

Waarom mannen krullenbollen zo leuk vinden

Soms ben je je krullen zo beu, dat je er het liefst eens even flink met de stijltang doorheen wilt gaan. Maar wacht! Doe dit niet! Mannen vinden vrouwen met krullen maar wat sexy, en wel om de volgende redenen…
 
Het blijft een feit dat mannen iets hebben met krullen. Ze vinden dan ook dat vrouwen met een goede bos krullen extra stralen. En laat dat nou net iets zijn wat een man vreselijk aantrekkelijk vindt aan een vrouw. Lees snel door en kom erachter waarom mannen ladies met krullen zo woest aantrekkelijk vinden.


Flinke paardenstaart
Mannen vinden vrouwen met een poofy paardenstart met super duper veel krullen geweldig! Dus niet alleen losse manen met krullen vinden zij top, voor jouw bos in een nonchie paardenstaart draaien zij zeker weten voor je om.
 
Fijn gevoel
Mannen die met hun handen door stijl haar woelen, vinden dit al fantastisch. Maar wanneer hun handen door een krullenbol gaan, worden ze pas echt gek. Vooral als het ook nog eens net gewassen is en heerlijk ruikt. He loves it!
 
Lekker bouncy
Ja, zo maak je een vent helemaal gek en het is eigenlijk super simpel. Je gooit je haren los en loopt hem met een sexy catwalk voorbij waarbij je jouw krullen heen en weer laat bouncen. Gegarandeerd dat hij pijn in zijn nek heeft van het omdraaien.


Messy hair
Het mooiste vinden mannen jou als je wakker wordt met een rommelige bos met krullen. Vooral helemaal niks meer aan doen want hoe rommeliger jouw curly manen zijn, des te sexyer hij jou vindt!
 
Natural beauty
Vrouwen met krullen ogen heel erg natuurlijk en puur. En dat is precies wat een man leuk vindt aan een vrouw, een natural beauty zonder tierelantijnen, zonder een al te dikke plamuur laag en zonder teveel aan je haar te doen.
 
De wauw-look
Mannen vinden vrouwen met krullen een wauw-look hebben. En is dat niet juist wat wij willen creëren bij de mannen? Dus please, laat die stijltang ver achterin de kast liggen en let your curls be free! Je zal er goed aan doen.
 
Laat jij voortaan je stijltang links liggen?