Deze steen is een fantastische deodorant!

Beauty door Redactie Ze.nl
We worden vaak overspoeld met negatieve berichten over deodorant. Niet meer gebruiken is geen optie, we willen geen uur in de wind stinken. Wat wel een optie is? Deze Marokkaanse steen!
 
Word jij ook een beetje bang van al die verhalen die je tegenwoordig over deodoranten hoort? Zeker de scary verhalen over spuit deo’s die zo lekker hard een giftig gas op je oksel sprayen? Als je naar de ingrediëntenlijst van je deodorant kijkt, zie je een abracadabra aan stoffen. Iets wat zowel bij voeding als bij cosmetica meestal een slecht teken is. Als je het ingrediënt niet kent, is het vaak onnatuurlijk en superongezond.
 
Wel gezond eten maar je huid volstoppen met gifstoffen die in jouw lichaam terecht komen. Beetje tegenstrijdig vind je niet? Maar wat moet je dan? Geen deodorant meer gebruiken en ‘lekker’ stinken met z’n allen? Gelukkig zijn er genoeg alternatieven! Wij kwamen (letterlijk en figuurlijk)  in aanraking met een Marokkaanse kristalsteen zonder chemische toevoegingen en 100 procent natuurlijk. Deze steen bestaat al eeuwen lang en groeit weer in populariteit om zijn werking en praktische toepassing.

 
De steen is geurloos en laat geen vlekken achter op je kleding. Doordat de steen natuurlijk is, kunnen ook kinderen het gebruiken. De moleculen van de steen zijn te groot om door de huid heen te kunnen waardoor je poriën niet verstopt raken zoals met normale deo’s weleens gebeurt. Deze steen helpt ook bij kleine huidproblemen zoals (scheer)wondjes, puistjes en insectenbeten. Er zijn ook mensen die goede resultaten hebben bij eczeem en zonneallergie.
 
Een steen? Ja, een steen!
Het zout van de steen kristalliseert met water. Wanneer de steen nat gemaakt wordt en je wrijft hem over je huid, laat hij op de huid een klein filmisch laagje achter. Dit laagje doodt bacteriën die transpiratie en lichaamsgeur veroorzaken. De huid blijft op een natuurlijke manier ademen. De steen werkt het beste op de gewassen huid. Maak na gebruik de steen droog, zo gaat hij langer mee. Je kunt er wel een half jaar meedoen wanneer je ‘m goed gebruikt.
 
Deze natuurlijke steen met minerale zouten wordt bij online magazine BeBio.nl verkocht onder de naam: DeoRock. Het BeBio.nl-team zweert erbij. Ze waren al een tijd op zoek naar een goed werkende betaalbare natuurlijke deodorant die ook nog eens makkelijk mee te nemen is. Je gooit het steentje zo in je toilettasje en helemaal makkelijk: deze deo is ideaal voor op reis. Je hebt deodorant, muggenstift en huidverbeteraar in één en de douane doet niet moeilijk.
 
Ben je benieuwd en wil je ook graag overstappen op natuurlijke huidverzorging? Bekijk dan eens BeBio.nl.