Dingen die je eigenlijk niet wilt weten over zijn penis

Intiem door Sabine

Je weet dat z’n derde been omhoog komt wanneer hij zin in je heeft en je weet dat z’n zaadspuiter je kan bezwangeren. Dat is algemeen bekend. Maar de penis is een mysterie waar je nog lang niet alles van wist (en wat je eigenlijk niet wilt weten)… 
 
Wanneer we een piemel zien, doen we er vaak andere dingen mee dan ‘m bestuderen. Het is dan ook geen wonder dat we er eigenlijk niet zoveel van weten behalve het nodige. Dus wij hebben de schone taak op ons genomen om wat facts over z’n joystick op te zoeken. We waarschuwen je vast: je wilt het eigenlijk niet weten. 
 
Als je vriend rookt, kan dat z’n pielemans een centimeter korter maken! 
Dus meteen de deur uitdoen, de sigaretten van je vriend. Hij wil toch niet dat de boel down there krimpt? 
 

Dokters zouden van de besnijding van jongetjes 23.000 m2 huid kunnen maken
En deze huid wordt onder andere gebruikt voor de behandeling van brandwonden. 
 
1 op de 400 mannen zijn flexibel genoeg om zichzelf oraal te plezieren
We zijn erg benieuwd of die 1 op de 400 mannen het ook daadwerkelijk doet. Hoewel, ergens willen we het ook niet weten. Vooral niet wat hij dan zelf met z’n witte goedje doet. 
 
Je kunt zijn piemel breken 
Vooral wanneer jij ‘m als de reversed cowgirl berijdt, is de kans hierop het grootst! Goed om te onthouden dus! Vooral als je helemaal niet van dit standje houdt. Kun je ‘m vertellen dat je alleen maar het beste met hem voor hebt! 
 
Use it or lose it!
Als een man z’n stok niet vaak genoeg gebruikt, kan z’n derde been 1 tot 2 centimeter krimpen! Maar dat betekent niet dat wij er meer werk van moeten maken, hij kan er namelijk zelf ook wel aan trekken. 
 
Op een piemel bevinden zich 42 verschillende bacteriën! 
Holy moly. Nog even en er groeit ook nog een Frans kaasje op. Sowieso dat jij je twee bedenkt voordat je weer aan z’n leuter hangt. Heb je een vent die besneden is? Dan heb je geluk, op zijn schwengel zitten wat minder bacteriën. 
 
Piemels hadden vroeger een ruggengraat! 
We weten niet zo goed wat we ons daarbij moeten voorstellen, maar het lijkt ons uitermate onplezierig. Gelukkig hebben ze dat nu niet meer! We zijn bang dat bezoekjes naar de EHBO dan nog vaker voor zou komen! 

 
De penis is geprogrammeerd om snel klaar te komen
Zijn we weer mooi klaar mee! Het gaat allemaal terug naar de natuur. Mannen moeten zich namelijk snel voort kunnen planten. De penis van 85 procent van de mannen is in staat om binnen drie minuten klaar te komen! 

Zijn penis heeft een andere kleur dan de rest van zijn lichaam
Heb je er weleens op gelet? Penissen zijn over het algemeen donkerder dan de rest van het lichaam. Dat is iets wat gebeurt tijdens het opgroeien en volwassen worden, maar zijn piemel wordt ook iets donkerder door… je raadt het nooit: aftrekken! 
 
Welke weetjes had je nooit verwacht?