Dit is wat je moet weten over seks tijdens het bevaren van de rode zee

Intiem door Redactie Ze.nl

Het is flink balen als de rode vlag uithangt maar jij toch wel enorme zin hebt in een potje hot & steamy. Doe je het dan, of doe je het toch maar niet? Er zijn een aantal dingen die je moet weten als het aankomt op sexy time tijdens je menstruatie.

 
Goed, wie heeft er allemaal seks tijdens de maandelijkse Bloody Mary-week? Handen omhoog! Men wordt (begrijpelijk hoor daar niet van) toch een beetje preuts als er gesproken wordt over seks tijdens de menstruatie. Terwijl sommigen er helemaal voor in zijn, vinden anderen het idee om seks te hebben en tegelijkertijd de rode zee te bevaren een beetje eng.


Stappenplan

Hoe dan ook, uit het onderzoek kwam een verassend hoog aantal naar voren. Onder degene die sexy time hebben met mannen, blijkt driekwart geen moeite te hebben met de combinatie van seks en ongesteld zijn. Dit bleek uit een onderzoek dat werd uitgevoerd door Men’s Health Magazine. Volgens Women’s Health zijn er een aantal stappen te overwegen om je voor te bereiden op deze rode bedoening.
 
Tips & tricks
Oké, leg een donkere handdoek op bed en maak gebruik van een condoom. Leg een nat washandje in de buurt en ga op je rug liggen. Dit is namelijk de beste houding bij dit soort taferelen. Dr. Tara Ford is gespecialiseerd in de vrouwelijke seksualiteit en kwam met een aantal opvallende feiten op de proppen. Het blijkt dat je op de derde dag van je maandelijkse stopweekje, zeer in de stemming bent!
 
Last but not least
Ook bleek uit het onderzoek dat vrouwen die wel in zijn voor een potje hot & steamy tijdens de menstruatie, ook avontuurlijker tussen de lakens blijken te zijn. Interessant! Nog een laatste tip: als je dan toch echt nog niet helemaal aan het idee kunt wennen, kun je ook altijd nog een tampon indoen en andere delen van je lichaam (laten) stimuleren.
 
Vind jij het een go, of een no go?