Deze seksstandjes worden sowieso overschat

Intiem door Redactie Ze.nl
Soms is het heerlijk om out of the box te gaan wanneer het op een potje seks aankomt. Toch krijgen we het niet altijd warm van de verzoeken van onze lovers. Voor mannen misschien hét ultieme genot, maar wij moeten er niet aan denken.
 
Oehlala, niets (ont)spannender dan een avondje, ochtendje of middagje sexytime. En dan is het natuurlijk heerlijk om nieuwe dingen of plekken uit te proberen. Toch zijn er een aantal standjes waarvan we het stiekem niet zo erg vinden om ze over te slaan. Deze posities zijn eigenlijk best wel een beetje overschat!
 

Staande seks
Oef, wat is het spannend als je man je ineens tegen de muur duwt voor een hevige vrijpartij. Toch zetten we de daad liever voort in bed. In real life is dit namelijk gewoon een keiharde work-out. Terwijl je vriend alleen maar bezig is om jou omhoog te houden, ben jij bang dat je misschien ineens naar beneden klettert. Staande seks in de douche slaan we ook liever over, want er staat altijd iemand kou te lijden en dan hebben we het nog niet eens gehad over het gevaar om uit te glijden.

'69'
Ja, ook dit standje wordt altijd flink opgehemeld: tegelijkertijd genieten van elkaars ritme. Maar in het echte leven is nummertje 69 toch een stuk minder praktisch. Terwijl je ondersteboven ligt te genieten van je vriend zijn tongstrelende kunsten, moet je hém natuurlijk ook nog verwennen. Grote kans dat er altijd wel iemand sneller is afgeleid.
 
 
Reverse cowgirl
Wie heeft dit eigenlijk bedacht? Eerlijk is eerlijk, je gaat toch ook niet achterstevoren op een paard zitten. Voor mannen is dit misschien genieten, maar wij kunnen wel wat leukere posities bedenken. Veel liever kijken we in de ogen van onze sekspartner, dan dat we achterstevoren zitten en tegen een lelijke witte muur aankijken. Dirty detail: volgens verschillende onderzoeken schijnt een man met dit standje ook de meeste kans te hebben op een penisbreuk. Auw! 

Doggy-style

Wij hebben gemengde gevoelens over dit standje. Voor de afwisseling kan het zo eens in de zoveel tijd best leuk te zijn om je vent je de zevende hemel in te laten rijden, maar als we de liefde bedrijven vinden we het toch een stuk leuker om een beetje intiem te zijn. En tijdens dit hondendansje voelen we toch weinig romantiek. 

Welk standje is volgens jou totaal overrated?