What to do als je fling opeens een relatie wil?

Intiem door Elsemieke
Je ontmoette hem op een punt in je leven waarop je echt even toe was aan een losse flodder om in je behoeften te voorzien. Wel de lusten, niet de lasten. Maar wat nu als hij opeens meer van je verlangt dan alleen je lichaam?
 
Een scharrel is superspannend en opwindend. Je belt elkaar wanneer je behoefte hebt aan een heet verzetje, maar verwacht verder niets van elkaar. Dat is het grootste verschil tussen een serieuze relatie en een jongen waar je af en toe mee in bed duikt. Totdat je merkt dat hij je wel héél erg ziet zitten. Misschien moet je je de volgende dingen afvragen voordat jij en je fling ineens een stuk serieuzer worden.
 

Bron
 
1. Oké, je hebt dus gemerkt dat die spannende scharrel meer voor je voelt dan alleen lust. Vraag jezelf wel af of je hem ook écht heel leuk vindt of dat je het vooral vleiend vindt dat hij interesse in je heeft. Daar baseer je natuurlijk geen relatie op. Of wil je misschien helemaal niet zo graag alleen zijn als je hem altijd stoer deed voorkomen? 
 
2. Is je scharrel de eerste die je wil bellen als je iets naars hebt meegemaakt? Of schiet zijn hoofd gelijk door je gedachten wanneer er iets fantastisch op je pad komt? Het lijkt er dan wel op dat je iets meer van hem wil dan alleen zijn kunsten in bed. 
 
3. Het kan een heuse lovestory zijn als je fuckbuddy langzaam verandert in de liefde van je leven. Vraag jezelf af of je wel toe bent aan een relatie. Je bent niet voor niets met je fling in zee gegaan, een vent om af en toe mee het bed in te duiken leek je altijd ideaal. Ben je nu wel klaar voor een commitment of is je single leven je te lief?
 

Bron
 
4. Als jullie écht voor elkaar gemaakt waren dan had je waarschijnlijk wel direct stapelverliefd geworden. Aan de andere kant, bij sommige mensen moet de liefde juist groeien. De een gelooft in liefde op het eerste gezicht, de ander heeft meer tijd nodig om tot over haar oren te kunnen zijn. Ga bij jezelf na wat voor type jij bent.   

5. Ga terug naar het moment dat jullie elkaar voor het eerst ontmoetten. Hoe komt het dat jullie echte sexbuddies zijn geworden? Iets in jullie karakters moest ervoor gezorgd hebben dat het niet direct een grote romance werd. Match je dus eigenlijk wel echt met hem of klikken jullie alleen tussen de lakens? Daar is niets mis mee, maar als de match puur fysiek is kan je het maar beter daarbij laten.
 
6. Check hoeveel je de afgelopen paar maanden aan je fling gedacht hebt. Zit hij wel erg vaak in je hoofd? En is dat niet alleen wanneer je lady parts dringend aan een mannelijke inspectie toe zijn. Fantaseer je al een poosje stiekem over hoe het zou zijn als jullie een setje zouden zijn? Misschien is het dan tijd om uit te zoeken hoe het precies zit tussen jullie tweetjes. 

Heb jij weleens een fling gehad?