Hierdoor heb je altijd het gevoel alsof je moet plassen tijdens de seks

Intiem door Lisa_V

Je bent net met je lief verwikkeld in een wilde vrijpartij en in het heetst van de strijd voel je ineens een gevoel dat je liever niet wilt voelen. Je moet plassen. Nee, niet nu! En waarom toch altijd tijdens de seks?
 
Je wilt het moment niet verpesten. En een halfuur voor jullie vrijpartij ben je nog naar het toilet geweest. Misschien kun je het ophouden? Maar je hebt ook geen zin in een nat bed. Dus geheel tegen je zin in besluit je jullie sexytime even te pauzeren om alsnog een bezoekje aan het toilet te brengen. Je rent naar de badkamer, doet snel een plasje en probeert zo snel mogelijk jullie moment te hervatten... Maar huh, moet je nu álweer?
 

Bron
 
Druk op je blaas
Het is een veelvoorkomend probleem bij vrouwen: tijdens de seks moet je ineens plassen. Maar soms heb je alleen het gevoel dat je moet plassen, maar dan hoef je eigenlijk helemaal niet. Sexpert Dr. Logan Levkoff legt aan Refinery29 uit dat penetratie een bepaalde druk uitoefent op je blaas. Vooral standjes waarbij je bedpartner van achterlangs in je vagina komt, zoals doggy style kunnen het gevoel geven dat je continu naar de wc moet. Ook als je onderop ligt en je bekken iets kantelt kan het zijn dat je de druk voelt om te plassen.
 
Gedoe door je G-spot?
Maar het is niet alleen de druk op je blaas waardoor je het gevoel hebt dat je moet plassen. Ook stimulatie van de G-spot kan een boosdoener zijn. Als je partner op de juiste manier je G-spot stimuleert, sta je waarschijnlijk op het punt om een orgasme te krijgen. Tegelijkertijd kun je het gevoel hebben dat je moet plassen en stiekem verpest dat toch een beetje je hoogtepunt.
 

 
De oplossing
Bedplassen hebben we al heel wat jaren achter ons gelaten. Dus wat moeten we doen om een gênante in-bed-plas-moment te voorkomen? Volgens Dr. Levkoff is de oplossing heel simpel. Ga vlak voor de seks altijd nog een keer naar de wc, ook als je voelt dat je misschien nog niet eens moet. Ook kan het helpen om je bekkenspieren een beetje te trainen. Is het gevoel echt ondragelijk? Blijf dan niet te lang piekeren, maar ga gewoon gelijk naar het toilet. Dan heb je daarna weer alle aandacht voor je boyfriend.

Heb jij weleens het gevoel dat je moet plassen tijdens de seks?