Jess? onenightstands: Het eerste avontuurtje

Intiem door Jess
De een heeft regelmatig een onenightstand en de ander doet het maar mondjesmaat. Hoe vaak je ook van bil gaat, er komt voor iedereen een eerste keer. Ook voor Jess: ‘Naïef geloofde ik dat we alleen een drankje bij hem thuis gingen doen.’  
 
“In tegenstelling tot mijn vriendinnen die in beschonken toestand voor het eerst met een vreemde de koffer indoken, kan ik me mijn eerste onenightstand nog goed herinneren. Ik was denk ik 23 jaar en mijn relatie van zes jaar was drie maanden daarvoor verbroken. Nadat mijn hartzeer een beetje was weggetrokken, merkte ik dat ik wel weer klaar was om de markt te verkennen. Samen met vriendinnen ging ik stappen in Amsterdam. Deze bruisende stad moest mijn gedachtes wel kunnen verzetten.” 

 
Een drankje 
“In de club kwam ik al snel Joel tegen. Een goed uitziende jongen die daarnaast ook nog eens flinke dansmoves had. Wat ik deed om zijn aandacht te trekken weet ik niet, maar op een of andere manier had hij wel oog voor me. We dansten, lachten en kletsten voor zover dat kan in een volle club. Continu vroeg ik hem wat-ie nu eigenlijk zei. De muziek stond zo hard! Al snel stelde hij voor om bij hem thuis een drankje te doen. Zo naïef als ik was, leek me dat ook wel een goed plan.”
 
“Bij hem thuis kletsten we wat. Ik was bang dat de chemie weg zou zijn zodra we de club zouden verlaten, maar bij hem thuis leken onze lichamen als magneten naar elkaar toe te trekken. Voor ik het wist bekleden mijn kleren niet meer mijn lichaam, maar de vloer van zijn appartement.”
 
Niet klaarkomen 
“Alles ging opeens supersnel en voor ik het wist, gingen we van bil. Ik liet het allemaal maar over me heenkomen, maar plotseling fluisterde hij in mijn oor: ‘Kom je bijna?’ Lichtelijk geïrriteerd schudde ik mijn hoofd. Wat een moodkiller. ‘Ik ga denk ik niet meer komen´,  fluisterde Joel opeens in mijn oor. Hij had te veel gedronken... Maar wat moest ik in hemelsnaam met deze informatie? Ik voelde dat de man bovenop me het klusje niet kon klaren, dus ook voor mij zat het er niet in. Hij bewoog gewoon verkeerd bovenop me, maar om deze wildvreemde man pijlers te gaan geven, leek me nu ook niet bepaald binnen de etiquette van een onenightstand passen. Voor ik het wist, glipten er een paar ‘oeh’ en ‘aahs’ uit mijn mond en mijn sekspartner dacht dat-ie het klusje had geklaard.”  

 
“Ik vond het maar een beetje een rare situatie en wilde het liefst naar huis gaan. Die paar drankjes die ik had gehad, waren inmiddels uitgewerkt en ik wilde graag in mijn eigen bed slapen. Joel daarentegen leek nog even door te willen gaan. Waarom? Dat snap ik nog steeds niet. Ik besloot het hem niet te vragen en vertelde hem dat ik de volgende dag vroeg op moest. Ik weet het, een slappe smoes, maar het werkte. Ondanks mijn tegenvallende vrijpartij, sliep ik die avond als een roosje.” 

Jess is 28 jaar, woont in Amsterdam en gaat sinds een aantal jaar als happy single door het leven. In een relatie heeft ze momenteel geen zin, maar wel heeft deze single lady zo af en toe een ‘jeuk’ waaraan gekrabd moet worden. In Jess’ onenightstands vertelt ze over haar nachtelijke avontuurtjes.