Dit zijn de grootste fouten die mannen maken tijdens de seks

Intiem door Elsemieke

Let’s be honest: vrouwen houden minstens zoveel van een goed potje hot and steamy als mannen. Alleen de manier waarop we dit het liefst invullen kan soms een beetje verschillen van de voorkeuren van onze lovers. Mannen, watch and learn!
 
Ben jij net lekker in de mood, heeft mister loverlover letterlijk en figuurlijk al zijn energie er al uitgeblazen. Hoe graag mannen ook willen geloven dat ze supergoed zijn in bed, het tegendeel is helaas vaak genoeg waar. Dit zijn de grootste fouten die mannen maken tijdens de seks.

 
1. Ervan uitgaan dat jij ook klaar bent als hij dat is. Überhaupt is het nooit zo sexy als je lover zich volledig focust op zijn eigen orgasme. Erger nog: direct na de daad in slaap vallen. En als hij je moet vragen of het lekker was weet hij het antwoord eigenlijk al. 
 
2. Ook al vliegen de vonken ervan af, een beetje voorspel vinden we wel fijn. Heel erg ingewikkeld hoeft het niet te zijn guys! Een beetje strelen, zoenen en knuffelen will do the thing. 
 
3. Te veel verschillende plekjes stimuleren. Als we willen klaarkomen moet zijn aandacht toch echt naar één plek uitgaan. Hij hoeft niet zijn hele trukendoos tevoorschijn halen, maar focussen op één standje brengt ons in hogere sferen. Elke keer dat jullie van standje wisselen begin je eigenlijk weer opnieuw. 
 

Bron
 
4. Wanneer hij denkt dat een vrijpartij op elk moment wel ‘even’ snel kan. Een vluggertje is heel leuk, maar vrouwen hebben vaak meer context nodig om zich volledig te kunnen overgeven. 
 
5. Hygiëne skippen. Geloof ons, zweetlucht is niet sexy. Behalve dan het zweet dat er ontstaat wanneer er twee mensen aan het rollenbollen zijn. Alles wat ook maar lijkt op dode vogeltjes uit je mond, die penetrante zweetvoetengeur, of kopkaas: het zijn echte mood killers
 
6. Niet op onze lichaamstaal letten. Elke vrouw heeft weer andere erogene zones, dus die zijn niet hetzelfde als bij je ex. Niet iedere vrouw vindt het lekker om hard in haar billen geknepen te worden. Luister naar haar lichaamsstaal en dan merk je het vanzelf. 

Wat vind jij een echte afknapper in bed?