'De seks met mijn manager was heerlijk': 5 lezeressen over kantoorseks

Intiem door Fleur

Vergaderen, veel mailen, documenten op orde maken: we voeren een hoop uit op ons werk. Sommigen doen alleen nog iets meer dan dat. Zoals? Het beleven van spannende sekspartijen met collega's. 5 spicy verhalen van lezeressen.

Carla (28):

“Het verhaal is cliché, maar de ervaring was fantastisch. Sinds drie jaar ben ik de secretaresse van de bedrijfsmanager, een jonge vent die al vroeg getrouwd was. Ik vond hem aantrekkelijk, maar wist: hands off, want hij is bezet. Toen hij en zijn vrouw gingen scheiden, was hij er kapot van. Om hem op te vrolijken, ging ik (eigenlijk heel onprofessioneel) na het werk met een fles wijn naar zijn kamer toe. Na vier glazen keken we elkaar en was zijn ex opeens heel ver weg. Hij tilde me op, zoende me gigantisch en nog geen tien minuten laten hadden we wilde seks op zijn bureau. Het bleef niet bij één keer; nog steeds zoeken we elkaar op. Of het wat wordt? Nee. Het klikt seksueel gewoon heel goed, maar we verschillen verder te veel. Zodra een van ons een relatie krijgt, kappen we ermee.”
 
 
Jessie (23): “Naast mijn studie heb ik een baantje als student-assistent op de universiteit. Soms mag ik best interessante dingen doen, zoals scripties nakijken, maar het komt ook voor dat ik vooral administratieve dingen regel voor een docent. Toen ik op een middag weer gapend lesmateriaal stond uit te draaien, kwam ik een student-assistent tegen met wie ik al tijden aan het flirten was. Ik zei dat ik me verveelde, waarop hij, zoals altijd, ondeugend naar me lachte. Hij keek of hij iemand zag en trok me mee naar zijn werkplek. Normaal zat daar ook een docent, maar omdat die op dat moment college gaf, waren we alleen. All the way gaan durfde ik niet, maar wat hand- en spandiensten bleken meer dan genoeg voor een halfuur genot. Het was eenmalig, maar ik vergeet het nooit meer.”
 
Francis (26): “Rond Kerst hebben we altijd een borrel met kantoor. Normaal heb ik er nooit zin in, omdat er niks bijzonders gebeurt: iedereen drinkt een glas, neemt een bitterbal en gaat naar huis. Niemand lijkt er eigenlijk op te wachten. Vorig jaar was het alleen anders. Veel mensen gingen naar huis, maar ik bleef, samen met de teammanager en twee andere collega’s, hangen in de kroeg. Het ene na het andere biertje goot ik naar binnen en op een gegeven momenten gingen we allemaal over op de cocktails. Toen er een dj kwam en ik overbleef met de manager, was het hek van de dam: we gingen compleet los op de dansvloer, en met de minuut dansten we dichter bij elkaar. Toen hij zijn handen op mijn billen legde en me zachtjes in mijn nek zoende, wist ik: dit wordt een leuke nacht. Uiteindelijk wisten we niet hoe snel we naar zijn huis moesten gaan, waar we (dronken, maar toch), geweldige seks hadden. We maakten trouwens nog lang grapjes over dat we hier een traditie van moeten maken. Ik wacht de volgende kerstborrel rustig af…”
 
 
Sytske (24): “Ik werk binnen een groot bedrijf dat regelmatig werknemers uitstuurt voor een congres. Toen het mijn beurt was om ons te vertegenwoordigen op een beurs, kon ik mijn geluk niet op: niet alleen kreeg ik een grote verantwoordelijkheid, ook zou ik samen met mijn favoriete collega gaan. Hij was niet alleen heel grappig en betrokken, maar ook nog eens een onwijs lekker ding. Of hij mij zag zitten, wist ik op dat moment niet, maar ik besloot dat ik een versierpoging altijd kon wagen. Op de avond dat we aankwamen, vertrokken we meteen richting de bar van het hotel, waar we de meest leuke gesprekken hadden. Ik hoefde hem niet te versieren, het ging vanzelf: toen we ’s nachts gingen slapen, liep hij als een hondje achter me aan de hotelkamer in. Daar kwam ik terecht in een slechte pornofilm: van die aantrekkelijke vent bleef niets over. Binnen een minuut kwam hij klaar en na mijn hoogtepunt, wat ik zelf verzorgde, viel hij in slaap, om de halve nacht te gaan snurken. Gelukkig waren we het er beiden over eens dat we maar vrienden moesten blijven.”
 
Marthe (26): “Op ons kantoor wordt er hard gewerkt. Heel hard. Weken van 60, 70 uur zijn geen uitzondering. Als we dan eens mogen ontspannen in de vorm van een bedrijfsfeestje, doen we het goed ook. De drank vloeit rijkelijk en niemand gaat voor zes uur ’s ochtends naar huis. Zo ook een halfjaar geleden. We stonden met z’n allen een beetje aangeschoten in een club, toen een mannelijke collega me uitdaagde een andere vrouw te zoenen. Ik wilde geen watje zijn, dus ik liep naar een van ‘onze’ vrouwen toe om te vragen of ze samen met mij onze collega wilde sarren. Dat wilde ze wel. Midden in de club begonnen we schaamteloos te zoenen. Toen de mannen begonnen te joelen, stopten we. Later, toen niemand meer op ons lette, trok ze me mee naar een rustigere plek, waar we na lang zoenen en strelen, besloten samen naar huis te gaan. Hoewel ik normaal niet warm of koud word van andere vrouwen, had ik een van de beste sekspartijen van mijn leven.”

Heb jij weleens een avontuurtje met een collega beleefd?