Beauty / Make-up
Make-up

De perfecte wenkbrauwen in 9 stappen (+ WIN)

Reageer 0
Ze zeggen dat wenkbrauwen zusjes zijn en geen tweeling, maar je wil dat ze matchen. Ben je een kluns wanneer het op de perfecte boogjes aankomt? No worries, wij hebben hét stappenplan voor mooie wenkies en je kunt nog wat winnen ook.
 
Je kunt nog zulke mooie make-up dragen, een paar mooie wenkies maken je look pas echt af. Maar helaas is niet iedereen gezegend met een matchend exemplaar, of erger nog: je wenkbrauwen groeien alle kanten op. Probeer je al een eeuwigheid die bossen te temmen, maar krijg je ze maar niet on fleek? Er is nog hoop, want wij hebben en aantal tips voor je op een rijtje gezet zodat ze weer een beetje in vorm komen. Succes!


 
1. Je gaat best veel vragen van je huid, dus zorg ervoor dat het oppervlak tussen je wenkbrauwen en ogen goed schoon is. Gebruik bijvoorbeeld een micellair water om de boel eens goed te reinigen. Als je foundation draagt doe je deze stap natuurlijk vóór je je gezichtsmake-up aanbrengt.
 
2. Gebruik een wenkbrauwkammetje of een oud mascaraborsteltje om de haartjes één kant op te strijken. Als je ze naar boven kamt dan kun je goed zien welke haartjes aan de onderkant je precies weg wil halen. Pluk nooit aan de bovenkant van je wenkies, dan kun je de vorm namelijk flink verpesten. 
 
3. Dep voorzichtig met je vinger een beetje concealer op het gebied rond je ogen. Het lijkt misschien niet direct voor de hand, maar dit trucje helpt om de huid rond je ogen strak te krijgen en dan komen je wenkbrauwen beter uit de verf. 
 
4. Gebruik een wenkbrauwpotloodje om je wenkies globaal in te kleuren. Zo kun je straks bij het epileren goed zien welke haartjes te moet weghalen. Met een potloodje van LOOkX in ongeveer dezelfde kleur als je haar creëer je geen harde look, maar zet je juist zachte lijnen om de vorm van je boogjes te volgen.
 
5. Het uiteinde van je wenkbrauwen verdienen een stap apart. Het is eigenlijk hetgene wat je wenkbrauwen juist zo perfect maakt. Als je de puntjes onder de knie hebt dan rock je de wereld tegemoet. 
 

 
6. Als je er niet uitkomt met je gevormde lijntjes zou je een sjabloontje kunnen gebruiken om de uiteindes helemaal strak te maken. Scheelt een boel gepriegel om ze te laten opvallen. 

7. Haal met een scherp pincet de overtollige haartjes weg aan de onderkant van je boogjes. Als je dit regelmatig bijhoudt dan krijg je daar een frisse, open blik van. Komt de rest van je make-up ook een stuk beter uit de verf.
 
8. Gebruik een beetje wenkbrauwgel om de boel een stuk strakker te maken. Je zorgvuldig gestylde haartjes blijven er ook een beetje langer door zitten. Scheelt je weer een bijwerksessie als je een stuk door de wind hebt gefietst.
 
9. Pak een klein kwastje en zet een beetje highlighter in de hoek van je wenkbrauwen. Een klein glittertje op je wenkbrauwbot maakt je look helemaal on fleek. 

Enthousiast geworden om zelf ook aan de slag te gaan? Je hoeft ze natuurlijk niet bij te tekenen of te epileren, maar het helpt wel om een stuk frisser voor de dag te komen. Wij helpen je een handje op weg, want we mogen namelijk 15 wenkbrauwpotloodjes van LOOkX weggeven! Het enige wat je hoeft te doen is te klikken op de meedoen-button hieronder (alleen te zien op de desktopversie van de site) en LOOkX te volgens op hun Facebook-pagina! Succes! 

Teken jij je wenkbrauwen bij?
 
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 6 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Iris van der Velde

  Ja zeker! Ik ga de deur niet uit zonder dat mijn wenkbrauwen gedaan zijn, Ben erg benieuwd naar dit prachtige potlood

 • Brit Weijers

  We doen alles voor de perfecte LOOKX

 • Diana Jansen

  wauw wat super #musthave dit super potloodje van LOOkX ! ik ben heel Enthousiast geworden om zelf aan de slag te gaan ,ik doe mij wenkbrauwen eigenlijk bijna nooit , dus ik doe heel graag mee Ze.nl

 • yvonne

  Leuk! Ik heb ze geliked en ik teken de wenkbrauwen lichtjes bij! Is toch net wat mooier.

 • Sheryln Coleman

  Hallo, ik ben Sheryln Coleman Ik ben de gelukkigste persoon op het gezicht van de aarde, na 6 maanden van verdriet en verdriet, zonder met degene die ik houd, probeerde ik al mijn mogelijke best om ervoor te zorgen dat ik mijn geliefde blij, maar het lijkt nooit goed uit te werken was het alsof ik alles wat in tevergeefs, maar alle dank gaat uit naar dr Ogundu voor komst aan al mijn zorgen en verdriet te veranderen aan de vreugde. Ik wist dat de grote man als ik lees een aantal prachtige getuigenis Dr Ogundu hoe hij heeft geholpen veel mensen op hun relatie problemen die ik was het lezen van een tijdschrift toen ik zag veel getuigenissen, evenals mijn hachelijke situatie toen besloot ik geen tijd te verliezen, want ik heb miste mijn geliefde zo veel heb ik besloten om contact met hem en met hem delen al mijn probleem dat hij vertelde me geen zorgen te maken dat hij mij verzekerden dat er binnen 48 uur alles zou worden opgelost geloofde ik Dr Ogundu zozeer vanwege de manier waarop hij is geweest het helpen van veel mensen, mijn vriend die me verlaten voor een goede plotseling antwoordde mijn tekst en mijn telefoontjes terug en vroeg me om te behagen vergeef hem was ik zo blij ben zo dankbaar dat dr Ogundu voor wat hij voor mij heeft gedaan en ik beloof om zijn goedheid getuigen al door mijn leven. Als je er langs het zelfde probleem of alle soorten van problemen contact op met deze grote man op zijn e-mail adres: drogunduspellcaster@gmail.com
  1. Het krijgen van uw geliefde of man terug
  2. Geld spell / good luck spell
  3. Als u uw partner niet kan voldoen aan
  4. Gewichtsverlies spell
  5. Hier krijg je een baan spell
  6. Promotie spreuken
  7. Het krijgen van uw geld terug
  8. Vrijheid spreuken
  9. Liefde spell
  10. Avenging spell
  11. Loterij spell

 • Lydia

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen