Jess? onenightstands: De Tinderdate

Intiem door Jess
Tinder is vaak niet de app die we gebruiken omdat we op zoek zijn naar de liefde van ons leven. Vaak gebruiken we die app maar af en toe. Wanneer we ons vervelen. Dat geldt ook voor Jess, die deze week opeens een superlike ontving. 
 
"Het was een beetje een saaie week voor me. Mijn werk was deze week eentonig en de meeste vriendinnen van me waren op vakantie, dus ik ging een weekend zonder plannen tegemoet. Een weekend zonder plannen klinkt altijd fijn, tot het weekend daadwerkelijk aanbreekt. Dan verveel je je toch wel. Het was vrijdagavond en ik had letterlijk niets te doen..."


Een superlike
"Ik schonk voor mezelf maar een glas wijn in en plofte op de bank om te kijken wat er op tv was. Hélemaal niets. Geïrriteerd gooide ik mijn afstandsbediening op tafel en pakte mijn telefoon erbij. Wie van mijn overgebleven vrienden zou niets te doen hebben? Ik keek naar mijn beeldscherm en zag een melding van Tinder. Ik had al een hele tijd niet meer op Tinder gezeten, dus ik was nieuwsgierig wat het was. Ik had een superlike! Die had ik nog nooit eerder gehad!" 
 
"Nieuwsgierig ging ik op onderzoek uit op het desbetrefende profiel. Ik bleek veel geluk te hebben, want deze jongeman zag er heel goed uit. Brutaal en verveeld dat ik was, stuurde ik hem een berichtje: ‘Drankje doen dan maar?’ Op het moment dat ik ‘m verstuurde, had ik al meteen spijt. Ik kende deze jongen niet eens! En waar woonde hij überhaupt? Toch kreeg ik binnen twintig minuten een berichtje van hem terug. Waar wilde ik afspreken? Na wat gechat heen en weer stond het tijdstip en de locatie vast. Ik ging dit doen!"

De date
"Het was inmiddels al 11 uur en ik ging nog even een drankje doen met een wildvreemde vent. Oké. Vooruit. Ik kwam net aanlopen toen ik hem herkende van zijn foto. Hij zag er goed uit. Een gespierde, maar niet té gespierde man met bruin haar lachte vriendelijk naar me. Hij was erg charmant en trok een stoel voor me naar achteren en schoof die netjes aan toen ik wilde zitten. Wat een manieren!" 
 
"Ook tijdens ons gesprek bleek hij net zo charmant te zijn. Ik had verwacht een drankje te gaan doen met een macho die op Tinder alleen maar superlikes weggeeft omdat-ie zichzelf zo leuk vond, maar deze man was ook echt leuk! Hij had er twee universitaire studies opzitten en had nu een topbaan bij een of ander bedrijf wat ik alweer kwijt ben. Daarnaast was hij ook nog eens grappig. Na drie wijntjes met hem te hebben gedronken, gingen we ervandoor. Nog even een stukje lopen. Yeah right…"


Onbeschofte vent
Eenmaal in een rustig steegje aangekomen, begon hij me vurig te zoenen. En ik ging er net zo gretig in mee. Deze man leek toch gewoon perfect. Maar voor ik het wist, voelde ik opeens zijn handen over me heen glijden en sjorde hij zelfs aan mijn gulp. Ho eens even! ‘Niet hier’, mompelde ik tijdens het zoenen door. ‘Hoezo niet?’ wilde hij weten. Ik duwde hem van me af en keek hem aan. ‘Is toch spannend?’ voegde hij eraan toe. Ik was met stomheid geslagen. Ik maakte hem duidelijk dat ik het niet daar in het steegje ging doen. Hij leek me niet te begrijpen. De man die eerder nog zo charmant en grappig was, bleek nu een enorme hufter te zijn. Na een discussie van welgeteld een halve minuut, heb ik hem bedankt voor de drankjes en beende ik woedend weg. Wat dacht die man wel niet?!" 
 
Jess is 28 jaar, woont in Amsterdam en gaat sinds een aantal jaar als happy single door het leven. In een relatie heeft ze momenteel geen zin, maar wel heeft deze single lady zo af en toe een ‘jeuk’ waaraan gekrabd moet worden. In Jess’ onenightstands vertelt ze over haar nachtelijke avontuurtjes.