Shocking: mannen gebruiken seks om onaantrekkelijke chicks te straffen

Single & daten door Elsemieke

Lipjes getuit, een leuke outfit en flink wat filters: op een datingapp wil je er graag op je best uitzien. Niets mis mee, zolang je maar jezelf blijft. Het blijkt dat mannen op zijn zacht gezegd not amused zijn als je dat niet doet…
 
Als je single bent is het tegenwoordig onvermijdelijk om jezelf voor minstens één datingapp in te schrijven. Een account is snel gemaakt, maar dan? Het is heel makkelijk om zo veel of juist zo weinig mogelijk van jezelf te laten zien. Als het aan het mannelijke geslacht ligt kan je maar het beste een realistische profielfoto kiezen. Volgens een Brits onderzoek kunnen guys een verrassing bij de eerste date namelijk niet echt waarderen.  


 
Flatterende foto
De onderzoekers waarschuwen voor de houding van kerels op datingapps als Tinder. Met vrouwen die een stuk flatterende profielfoto’s gebruiken om zich aantrekkelijker voor te doen hebben ze namelijk weinig geduld. Alhoewel… uit het onderzoek kwam naar voren dat mannen een flink potje rampetampen gebruiken om hun geschonden vertrouwen te compenseren. Wow, wij zijn geschokt.
 
Goedmaakseks
Blijkbaar is een man erg gekwetst als zijn date er niet zo uit ziet als op haar profielfoto. Tja, een opgepimte picture lijkt haast onvermijdelijk, want we willen er graag op onze paasbest uitzien. De deelnemers van het Britse onderzoek dachten dat ze recht hebben op casual seks als het meisje in het echt minder hot is. Het argument? Zijn vertrouwen was gebroken… Dat kan natuurlijk alleen maar geheeld worden met een flink potje goedmaakseks.

Ben jij weleens op de eerste date de koffer ingedoken?