Redenen waarom vrouwen oudere mannen daten

Single & daten door Sabine

The heart wants what it wants. Het is de meest cliché quote die we kennen, maar het is natuurlijk een cliché omdat het waar is. En wat ons hart vaak wil, is een rijpe man. Dit zijn de redenen waarom we vaak op oudere mannen vallen. 
 
Natuurlijk zien we weleens een lekker jong hapje met wie we best een nachtje willen donderjagen, maar meer dan dat hoeft niet. Het zijn toch altijd de oudere mannen met wie we willen hokken en wel om deze redenen! 
 
Manieren
Een oudere man weet dat we er niet echt van gecharmeerd zijn wanneer hij ons met ‘hey chickie’ aanspreekt. Een jonger exemplaar daarentegen denkt dat we ‘lekker ding’ vleiend vinden. Daarom alleen al heeft de oudere man een streepje voor. 
 
Carrière
Een man die wat ouder is dan jij, heeft vaak al een leuke baan waarmee hij een leuk salaris verdient. Grote kans dat de mannen die net zo oud zijn als jij ook nog een beetje struggelen met werken (of het vinden ervan). Het is juist heel fijn om een man te ontmoeten die alles al een beetje voor elkaar heeft! 
 
Genoeg gerotzooid 
Een oudere man heeft al heel wat veroverd en heeft die behoefte waarschijnlijk al een stuk minder om elk weekend een andere vrouw te scoren. Zo’n man is dus veel betrouwbaarder als je op zoek bent naar vastigheid. Hij zal na een jaar in ieder geval een stuk minder snel zeggen dat het niet werkt omdat hij nieuwsgierig is naar andere vrouwen. 
 
Eigen appartement 
Een studentenkamer had echt z’n charme wel hoor. Tenminste, toen je een student was. Een man met zijn eigen huis is nu wel heel erg fijn. Hoef je tenminste niet om de hoek van zijn kamerdeur te kijken of er toevallig iemand op de gang loopt wanneer jij in je ondergoed effe snel naar de wc wilt. 
 
Volwassen
Oké, boys will be boys, maar een ouder exemplaar gedraagt zich op sommige vlakken gelukkig wel volwassener. Hij snapt het bijvoorbeeld dat jij geen zin hebt om elke avond te gaan stappen om vervolgens brak naar je werk te gaan. Nee, hij snapt dat jij je verantwoordelijkheden hebt en hij is groot genoeg om dat zelf ook te nemen.  
 
Beter in communiceren 
Menig man blijft zijn hele leven moeite hebben met het uitspreken van zijn gevoelens. We hoeven echt niet elke dag een ‘ik hou van je’ te krijgen, maar zo af en toe is wel leuk. Een rijpere man weet deze zin wat vaker over zijn lippen te persen dan een jongere. 
 
Knap
Hoewel wij soms het idee hebben dat wij aftakelen naarmate we ouder worden, lijken mannen juist alleen maar knapper te worden. Kijk maar eens naar George Clooney, Johnny Depp en David Beckham! 
 
Uitdaging 
Wij vrouwen worden graag uitgedaagd door iemand. We vinden het fijn wanneer een man wat te vertellen heeft en we zijn helemaal niet bang voor een discussie op z’n tijd. We vinden het soms zelfs heel verhelderend! 
 
Ervaren in bed 
Het kan best dat hij alleen maar lange relaties had en daardoor niet per se heel veel bedpartners heeft gehad, maar hij heeft wél veel geoefend. Daardoor is de kans heel groot dat hij in bed wel van wanten weet! Ideaal! 
 
Intelligent 
Kennis komt met de jaren, hoor je ze weleens zeggen. Jouw oudere god heeft in de loop van de jaren natuurlijk heel wat kennis opgedaan. En als we ergens van houden, is dat wel van een man die het op een rijtje heeft in zijn bovenkamer! 
 
Waarom vind jij oudere mannen geweldig?