Redenen waarom verpleegsters echt datematerial zijn

Single & daten door Sabine

Als mannen op zoek zijn naar die ene lot uit de loterij, die ene dame met wie ze de rest van hun leven willen spenderen, zouden ze hun ogen eens goed open moeten houden voor een leuke verpleegster. Zij zijn namelijk perfect datematerial!   
 
De zoektocht naar de ware gaat lang niet altijd over rozen, helaas. Niet alleen vrouwen struggelen om een leuke vent aan de haak te slaan, ook mannen kunnen het hier soms best moeilijk mee hebben. Maar mannen, hebben jullie weleens goed om je heen gekeken in bijvoorbeeld het ziekenhuis? Verpleegsters zijn namelijk de beste girlfriends! 
 
Beauty with brains 
Je spaart niet zomaar zegeltjes bij de appie en hoppa: daar is je verpleegsterdiploma. Er moet hard worden gewerkt om de titel verpleegster te verdienen. Je kunt er dus vanuit gaan dat je verpleegster een prima bovenkamer heeft! 


 
Gratis medisch advies  
Heb je een ongelooflijk zere keel en lijkt het alsof er twintig messen in je keel steken wanneer je wilt slikken? Dan heb je mooi een vriendin die je kan vertellen wat er ongeveer aan de hand is! Ideaal, wat gratis medisch advies. 
 
Harde werksters 
Het werk van een verpleegster is lang niet zo glamorous als ziekenhuisseries als Grey’s Anatomy en House M.D je doen geloven. Het is voornamelijk hard werken. Zusters zijn dus echte doorzetters met ook nog eens een mooi gestroomlijnd lichaam. 
 
Goede luisteraars 
Een verpleegkundige verzorgt mensen niet alsof het robots zijn. Nee, zo af en toe wordt er natuurlijk een praatje gemaakt met de patiënt. En vaak hebben die patiënten heftige verhalen. Hierdoor weet een nurse precies hoe ze een luisterend oor moet bieden. 
 
Geduldig 
Lang niet altijd is duidelijk wat er precies met iemand aan de hand is of duurt het genezingsproces gewoon heel lang. Hierdoor hebben verpleegkundigen een engelengeduld opgebouwd! 
 
Empathisch vermogen
Je hoeft bij verzorgende dames echt niet aan te komen met gemiep over een splinter in je vinger. Maar wanneer je echt ergens mee zit, weten ze heel goed hoe ze zich kunnen inleven. 
 
Nuchter 
Wanneer haar favoriete voetbalclub verliest, kan zij heel goed relativeren. Zusters zien dagelijks zoveel akelige dingen, dat ze zouden willen dat het verlies van een voetbalclub haar grootste zorg was. 
 
Passievol 
Voor mensen zorgen is niet voor iedereen weggelegd. Je hebt er harde werkers voor nodig en mensen met liefde voor het vak. Je kunt er dus vanuit gaan dat ze heel gepassioneerd is over haar werk! 


Ze weet ook de kleine dingen te waarderen
Als je met veel zieke mensen werkt, heb je vaak ook elke dag te maken met leven en dood. Het is een zware taak die verpleegkundigen op zich nemen, maar hierdoor weten ze wel hoe ze ook de kleine dingen kunnen waarderen. Pluk de dag is dan ook iets waar zij echt in geloven. 
 
Niks aan iemands lichaam verrast ze 
Verpleegsters hebben fantastische lichamen gezien, zieke lichamen en de meest unieke lichamen. Dus je hoeft helemaal niet onzeker te zijn over je lichaam in het gezelschap van een verpleegster. 
 
Waarom zijn verpleegsters volgens jou nog meer perfecte datematerial?