Floris? vluchtjes: iene miene mutte

Intiem door Floris
Piloten hebben een bepaald imago, dat weten we allemaal. Maar dat maakt voor mij helemaal niet uit. Ik geniet van mijn leven als piloot en van mijn pleziertjes. Op de grond én in de lucht. Lees hier de nieuwe column van onze Floris.
 
Vorige keer…
Toen we weer in het hotel waren aangekomen was ik kapot. Laura kroop tegen me aan en we vielen samen in slaap. Toen we wakker werden had ik een enorm kutgevoel. Het kon zo fijn geweest zijn, waarom moest dit nou weer gebeuren? Ik heb het daarom gelijk met haar goedgemaakt. Ik heb m’n kaak even wat rust gegeven maar gelukkig heb ik nog m’n grote vriend daar beneden die altijd voor me klaarstaat!
 
Miami Baby! 
Ik had laatst weer een vlucht naar Miami. En Miami betekent: zon, zee, strand, feest en daar mogen we altijd een paar dagen blijven. Oftewel, een korte betaalde vakantie. Mij hoor je niet klagen. Ik ging met twee collega’s van me naar het strand en al snel hadden we oogcontact met wat leuke Amerikaanse meiden.  
 

 
Iene miene mutte 
M’n collega ging naar de meiden toe om een praatje aan te knopen en vroeg of ze bij ons kwamen zitten. Dat zagen ze wel zitten… Ze waren vanuit New York hier een paar dagen op vakantie. We vroegen of ze die avond met ons mee naar een club wilden. We wisselden nummers uit en hadden die avond met ze afgesproken. Terug naar het hotel deden we (ja het klinkt kinderachtig, maar vrijgezelle mannen zijn nou eenmaal zo) even iene miene mutte. Het was natuurlijk wel zo handig om af te spreken wie voor wie zou gaan… 
 
Party hardy
We waren keihard aan het feesten. Wat een heerlijke avond was dat! Het klikte goed met Carol, de vrouw waarop ik mijn zinnen die avond had gezet. Het was een enorm lekkerding met billen waar je U tegen zegt. Die wilde ik natuurlijk wel even van dichtbij zien. 
 
 
Op dreef
Om een uurtje of 4 hadden we het wel gezien en vertrokken Carol en ik naar m’n hotelkamer. Ze begon mij te masseren. Wow, wat kon ze dat heerlijk… Ik besloot haar uitgebreid te bedanken daarvoor en ging down under bij haar. Ze kwam hard kreunend klaar. Nu was het mijn beurt. M’n grote vriend deed z’n werk en even voordat ik kwam haalde ik ‘m eruit, want ik wilde graag m’n zaad in d’r mond lozen. Maar wat er toen gebeurde…
 
Bullseye
In plaats van dat m’n kwakje in d’r mond verdween, kwam het vol in d’r linkeroog terecht. Eerst moest ik er een beetje om lachen, maar Carol d’r oog werd steeds roder en begon helemaal op te zwellen. Ze kon hem na een halfuur zelfs amper meer opendoen. En ja hoor… Weer ging ik naar de eerste hulp, dit keer gelukkig niet voor mezelf. En leg dan maar uit aan de arts wat er is gebeurd…  


Floris is een piloot bij een grote Nederlandse luchtvaartmaatschappij. Hij is 34 jaar oud en hartstikke single. Met de nadruk op hartstikke... Hij geniet van elke minuut van de vlucht en natuurlijk ook van de mooie stewardessen. Vanaf nu lees je om de week een column over zijn werk als piloot én ‘activiteiten’ in de lucht en op de vaste grond.