Seks & relaties / Seks
Seks

Waarom het helemaal oké is om seksspeeltjes te gebruiken (+WIN)

 
Laten we er geen doekjes omwinden, maar met de deur in huis vallen: we masturberen allemaal. We kunnen natuurlijk fanatiek aan het duimpruimen slaan, maar een speeltje erbij is wel zo makkelijk. En nee, een seksspeeltje gebruiken is helemaal niet erg! 
 
Er rust nog een klein beetje een taboe op: het gebruik van seksspeeltjes. Met het schaamrood op onze kaken geven we een keertje in een beschonken toestand aan vriendinnen toe dat we er wel eentje in ons nachtkastje hebben. Maar vanwaar dat schaamrood? Een seksspeeltje is hartstikke oké. Ben je er niet helemaal zeker van? Laat ons je overtuigen. 


Andere plekken worden gestimuleerd
Wanneer je zelf aan het werk slaat, stimuleer je meestal maar één plek. Wij vrouwen zijn multitaskers, maar hier houdt het wel op. Dat kunnen we gewoon niet. Met een vibo daarentegen kun je veel plezier beleven. Hij stimuleert namelijk plekken die je met soloseks niet kunt stimuleren. De vibrators van FUN FACTORY, een van Europa’s grootste fabrikant van stijlvolle seksspeeltjes, zijn met veel zorg gemaakt en kunnen meerdere plekken tegelijkertijd plezieren. Beter wordt het niet! 
 
Je komt aan je trekken
Hoe fijn het ook is om met je vriend in de kroonluchters te hangen, het klusje wordt niet altijd geklaard. Dat is helemaal niet erg, soms lukt het gewoon niet. Maar een vibrator daarentegen doet wel precies wat je van hem verlangt en hij hangt nooit halfstok! Uit een onderzoekje van FUN FACTORY blijkt dat 35 procent van de mensen meer variatie willen tussen de lakens en een vibo van FUN FACTORY kan je daar ‘een handje’ bij helpen! 
 
Grotere kans op meerdere orgasmes 
We hadden het er net over dat meerdere plekken gestimuleerd worden, maar daarmee komt er ook nog een ander voordeel om de hoek kijken: je hebt kans op meerdere én verschillende orgasmes. G-spot orgasme, A-spot orgasme, U-spot orgasme of natuurlijk gewoon een meervoudig clitoris-orgasme. 


Meer mensen doen het dan je denkt 
Het is echt niet raar om met een speeltje aan de slag te gaan. Het is misschien even onwennig, maar meerdere mensen doen het. Je bent niet de enige. Dat er niet over wordt gepraat, betekent niet dat jij als enige met een vibo aan de slag gaat. Zo gebruikt 69 procent (!) minstens een keer per maand een speeltje. Een derde gebruikt ‘m zelfs wekelijks. Dus waarom zou jij er niet aan beginnen? 
 
Je ontspant beter 
Oké, het kan even lastig zijn om je over te geven aan een vibo, maar wanneer je dat doet, hoef je niet meer krampachtig met je vingers bezig te gaan. Een vibrator doet namelijk het werk voor je. Zo kun je veel beter genieten. Bovendien hoef je ook niet meer bang te zijn voor eng uitziende speeltjes zoals je ze vroeger weleens zag. De sekstoys van FUN FACTORY zijn met zorg ontworpen en zien er hartstikke leuk en stijlvol uit. Je hebt ze in verschillende kleurtjes en verschillende vormen. Door het ruime aanbod van FUN FACTORY kun jij precies die ene uitzoeken waar jij je goed bij voelt.  
 
Winnen
Zie jij het wel zitten om met een speeltje aan de slag te gaan? Dan kunnen we je misschien heel blij maken. Wij mogen namelijk 3 goodiebags t.w.v. €150, met daarin een vibrator van Fun Factory, weggeven. De Duitse fabrikant van hoogwaardige seksspeeltjes, Fun Factory, bestaat dit jaar 20 jaar en viert daarom de ‘Summer of Fun’. FUN FACTORY is een van de grootste fabrikanten in Europa van esthetische en stijlvolle seksspeeltjes gemaakt uit siliconen. Gevestigd in Bremen (Duitsland),direct aan de mooie rivier de Weser. Vanaf het eerste idee tot en met de fabricage gebeurt alles onder eigen verantwoordelijkheid. “Made in Germany“, het kwaliteitskenmerk voor de kritische consument, staat bij FUN FACTORY hoog in het vaandel. 
 
Tot 11 september heeft FUN FACTORY een tijdelijke shop-in-shop bij Mail en Female in Amsterdam. Hier kun je kennismaken met de spannende toys van Fun Factory. Dus ben jij binnenkort in Amsterdam? Neem dan zeker even een kijkje! 
 
Maak je liever kennis vanuit huis? Doe dan mee aan deze fijne winactie. Wij mogen namelijk 3x een goodiebag weggeven waarin het volgende zit: 
  • Patchy Paul vibrator €99.90
  • Glijmiddel €14.90
  • Toy cleaner €14.90
  • Limited edition Karim Rashid toybag €19.90

Wat moet je doen om kans te maken? Niet zo heel veel! Je hoeft enkel Ze.nl op Facebook te liken en op de meedoenbutton hieronder te klikken. Easy peasy. Wie weet ben jij dan binnenkort de eigenaar van dit spannende pakketje. (Meedoenbutton is alleen zichtbaar op de desktopversie van de site)