Floris? vluchtjes: Afspraak is afspraak

Intiem door Floris
Piloten hebben een bepaald imago, dat weten we allemaal. Maar dat maakt voor mij helemaal niet uit. Ik geniet van mijn leven als piloot en van mijn pleziertjes. Op de grond én in de lucht. Lees hier de nieuwe column van onze Floris.
 
Vorige keer… 
In plaats van dat m’n kwakje in d’r mond verdween, kwam het vol in d’r linkeroog terecht. Eerst moest ik er een beetje om lachen, maar Carol d’r oog werd steeds roder en begon helemaal op te zwellen. Ze kon hem na een halfuur zelfs amper meer opendoen. En ja hoor… Weer ging ik naar de eerste hulp, dit keer gelukkig niet voor mezelf. En leg dan maar uit aan de arts wat er is gebeurd…  
 
Olympische Spelen 
Zoals jullie allemaal wel weten zijn de Olympische Spelen in Rio in volle gang. En ook ik (ja, ik weet het, ik ben een geluksvogel) zou tijdens het openingsweekend aanwezig zijn. We hadden een vlucht naar Rio en mijn crew en ik zouden drie dagen later pas de terugvlucht hebben. Hoe cool is dat? Dat kon niet anders dan dat het een groot feest zou worden. 
 
 
Grote uitdaging
Mijn vrienden in Nederland en m’n collega’s weten natuurlijk ook wel van mijn pleziertjes in het buitenland. Eén collega zegt elke keer weer dat ik niet stil kan zitten en ik was dat een beetje zat. Ik heb heus geen seksverslaving, ik hou gewoon van vrouwen en van seks. Hoe erg is dat op mijn leeftijd? Het is niet dat ik elke keer vreemdga, ik ben niet voor niets single. Maar oké… Ik zou hem gewoon laten zien dat het mij zou lukken om een paar vluchten en reisjes geen seks te hebben. 
 
Afspraak is afspraak
?Eenmaal in Rio merkten we dat het een groot feest was. Er waren niet normaal veel toeristen en ja, daar zaten een paar tussen die heel fijn waren om naar te kijken. Maar afspraak is afspraak. Ik zou er niets mee doen. M’n collega waarmee ik de deal had gemaakt was ook mee, dus die hield me natuurlijk nauwlettend in de gaten. 
 
Clubbing 
We gingen die avond lekker uiteten. De heerlijkste vis werd geserveerd en als toetje kregen we een aantal shotjes van een plaatselijke stokerij. Zweedse meiden die aan de tafel naast ons zaten vroegen of we mee gingen naar een club iets verderop, daar konden we toch geen nee op zeggen? Dus dat deden we dan ook niet. We gingen naar een hippe club waar dames in alleen een stringetje aan het dansen waren op een platform. Daar kreeg ik het nog warmer van…
 
 
Helemaal los
Het ging er ruig aantoe. We waren de hele avond aan het dansen en een van de Zweedse meiden had een oogje op mij, dat zag ik al gelijk. En ik op haar. Normaal gesproken had ik er al werk van gemaakt, maar nu? Ik had immers een afspraak… Ik moest laten zien dat ik het vol kon houden. Isa, het Zweedse meisje, stond op een gegeven moment tegen mijn kruis aan te schuren en ik voelde dat ik hard werd. Ik wilde haar gewoon. Even later probeerde ze me te zoenen. Ik trok het niet meer en deed toen iets wat ik anders never nooit zou doen: ik vroeg haar of ze daarmee wilde stoppen. Isa was het er duidelijk niet mee eens en gaf me vanuit het niets een klap in m’n gezicht. Ze vond me een grote preutse eikel. Ik mocht dan wel een eikel zijn, maar afspraak is afspraak en ik heb mijn collega laten zien dat ik niet altijd seks hoef te hebben. Hij was trots op me. En ik was stiekem ook enorm trots! Een trotse preutse eikel, dat dan weer wel… 


Floris is een piloot bij een grote Nederlandse luchtvaartmaatschappij. Hij is 34 jaar oud en hartstikke single. Met de nadruk op hartstikke... Hij geniet van elke minuut van de vlucht en natuurlijk ook van de mooie stewardessen. Vanaf nu lees je om de week een column over zijn werk als piloot én ‘activiteiten’ in de lucht en op de vaste grond.