Seks met je ex? Alleen met deze ultieme regels!

Intiem door Chiara

De periode van huilbuien, kilo’s chocola en slapeloze nachten  is voorbij. Je gebroken hart is inmiddels geheeld en je kan weer normaal met je ex appen zonder hem te missen. Tenminste... Er is één klein dingetje wat je aan hem mist… 

Nu je het licht hebt gezien en weet dat je beter af bent zonder hem kun jij weer me volle teugen van het leven genieten. Jouw vriendinnen kunnen je weer zorgeloos mee uit eten vragen, zonder een doos tissues tevoorschijn te hoeven toveren. Ook een cocktailtje te veel eindigt niet meer in een huilbui en de drang om hem te bellen. De kilo’s die je te danken had aan het feit dat je ontbeet met Ben & Jerry’s heb je er inmiddels vanaf gesport. Je nieuwe kapsel heeft je talloze complimenten bezorgd en je outfits laten zelfs vrouwen nog een keertje omkijken. Je bent weer helemaal op de markt, maar hoe leuk die aandacht ook is… Jij hebt echt geen behoefte aan testosteron in je happy single leven. Okay, misschien een beetje dan…

Want nu je hem toch weer uit kunt staan, voer je af en toe wel een gesprekje met je exlover. En deze conversaties leiden soms naar een intens onderwerp. Die jou eraan herinneren hoe goed hij jou tot je hoogtepunt kon brengen… Nu het een sahara begint te worden tussen je benen, vind jij het niet erg om af en toe een ondeugend berichtje naar hem te sturen. Aan andere mannen heb je namelijk echt geen behoefte en stiekem vind je het wel leuk om te pronken met je nieuwe zelf.  Sexting lijkt misschien wel innocent, maar vaak draait het uit op een flinke vrijpartij. Iedere vrouw weet dat sex met je ex een no go is. Maar als je hem dan echt niet kunt weerstaan en zeker weet dat je hart niet opnieuw breekt na een wilde nacht met je verleden, dan zijn dit de ultieme do’s and dont’s voor sex met je ex!

 
… Bedenk je goed of je het bed met hem induikt, omdat je bevredigd wil worden, of dat je hem stiekem terug wilt. In het laatste geval; DON’T!!! 
 
… Maak goed duidelijk wat je van hem wil, jij zit namelijk niet te wachten op een onstabiele relatie. Het is niet voor niet je ex! 
 
… Gebruik een rubbertje, nu hij groen licht heeft om te doen wat (en wie) hij wilt is veilige sex de enige soort sex die je met hem moet hebben. Omdat zegt dat hij geen ander meisje heeft aangeraakt, hoeft dit nog niet zo te zijn! 
 
… Begin ook gewoon niet over nieuwe vlammen in jullie leven. Jullie zijn uit elkaar, dus hebben de vrijheid om te daten. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat het leuk is voor hem dat jij rondscharrelt. En jij staat ook niet bepaald te popelen om zijn  recente avontuurtjes aan te horen. 
 
… Maak de afspraak dat als één van jullie gevoelens begint te krijgen, voor elkaar of een buitenstaander, jullie de benefietrelatie afkappen. Nieuwe lovers zitten niet te wachten op exen en jullie niet op een gebroken hart! 
 
… Praten over jullie verleden samen is echt geen goed idee. Als het goed is hebben jullie dit hoofdstuk allebei afgesloten. 
 
… Terugvallen in jullie old habits. Continue appen, elke vrijdagavond samen pizza eten…. Nee, dat was toen! Nu gaat het puur om de seks, toch? 
 
… Heb geen verwachtingen. Geen berichtje na een hete sessie? Geen roos voor Valentijnsdag? Is hij je verjaardag vergeten? Jullie zijn geen stelletje meer! Zie je ex elke keer weer als een one night stand die je nooit meer zult zien. 

... Met andere woorden: no emotions, no strings attached! Just sex...
 
... Hou deze passievolle relatie niet te lang aan! Voor je het weet krijg je weer gevoelens voor hem (of andersom) en dat is NIET de bedoeling! Sowieso moet je het jezelf gunnen om op een bepaald punt ruimte te maken voor andere mannen in je leven. 
 
Heb jij weleens het bed gedeeld met een exlover?