Lifestyle / Reizen
Reizen

OMG! Dit is het allerleukste kamp ever!

Reageer 0
Pizza, pizza, oh pizza! Wie is er nou niet gek op? Hebben we trek, is het weer de tijd van de maand, of tijdens een filmavondje met vriendinnen of je lover? Pizza past op elke gelegenheid. En je hebt ze in allerlei soorten en maten!
 
We worden niet alleen ontzettend gelukkig van pizza, maar natuurlijk ook van reizen. Cultuursnuiven in andere landen, ontspannen op het strand en natuurlijk heel veel eten. En als we pizza en reizen met elkaar combineren, dan is dat natuurlijk heaven
 
 
Wij hebben nu dus een geweldige tip voor je. Je kunt dus op pizzakamp in Minneapolis, hoe gaaf is dat? Zodra je aankomt op het kamp, krijg je een hut toegewezen en wordt je verwelkomd met een ‘swag bag’ die bestaat uit allemaal pizzaproducten. Het verblijf op het kamp duurt twee dagen, dus twee hele dagen waarbij niemand je erop aanspreekt dat je teveel van je favoriete snack naar binnen werkt. 
 
Ontbijt; pizza, lunch; pizza, avond; pizza. Om ervoor te zorgen dat je na de twee dagen op het kamp rollend terug gaat naar huis, zijn er alle activiteiten waaraan je deel kunt nemen. Je kunt er bijvoorbeeld kanoën of boogschieten. En in de avond kun je heerlijk genieten van een muziekavondje. Er zijn zelfs speciale nummers gemaakt door het duo ‘The Time Life Pizza Collection’.  
 

 
Krijg jij net zoals ook zo’n honger als je er alleen al aan denkt? Gelukkig heb je nog ruim de tijd om ervoor te sparen, want het eerst volgende pizzakamp vindt volgend jaar in september plaatst. Yay! 
 
Begin jij alvast met sparen voor het eerst volgende zomerkamp? 
 
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen