Lifestyle / Reizen
Reizen

Op reis in 2025, hoe doen we dat?!

Reageer

De Costa Brava kennen we onderhand uit ons hoofd, en Frankrijk is zó 2007. Over tien jaar zijn deze bestemmingen verleden tijd en gaan we op zoek naar andere toevluchtsoorden voor onze vakantie. Nieuwsgierig hoe we over tien jaar op reis gaan? Lees en be prepared.

Reizen om te ontdekken
Waar we nu reizen voor de ontspanning en de rust, gaan we in 2025 op vakantie voor de ontdekking. We willen meer doen, de cultuur écht ervaren en optrekken met de locals. Dus geen standaard middagen op het strand met een chicklit in de ene hand en in de andere een Sex on the Beach.

Spontaan reizen
Alles kan, en niets moet. Ons dagelijks leven is zo voorspelbaar en georganiseerd dat we op vakantie flexibiliteit en verrassingen nodig hebben. Uit je comfortzone stappen hoort hier ook bij: met hoogtevrees ziplinen door de jungle van Azië, met een fobie voor spinnen grotten bezichtigen waar deze beestjes zich thuis voelen of bijvoorbeeld slapen in de woestijn. Niks is te gek!

Karma puntjes verzamelen
In het buitenland je geluk delen met de locals die het wat minder goed hebben. Het gaat niet meer om jezelf op vakantie maar ook om het iets terug geven aan de bestemming of bevolking. Genot is niet meer het voornaamste doel, vanaf nu luidt de reisslogan: People, Planet, Purpose'.

Jezelf ontdekken
Doorbreek je oude patronen en ga op reis om plaats te maken voor nieuwe gedachten (over die knappe man op kantoor).

Waar zie jij jezelf in 2025 op vakantie gaan?

Bron, bron, bron, bron

Foto: Marjolein Atsma

Reageer

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen