Beauty / Make-up
Make-up

Unboxing: Beautybox van oktober


Yay, er is weer iets heel fijns op de redactie bezorgd: de nieuwe Beautybox! Deze Beautybox bevat allerlei producten waarmee je een mooie en verzorgde look kan creëren. En een verzorgde look daar gaan we natuurlijk allemaal voor! 
 
We zitten nu al een tijdje in de herfstsfeer. De temperaturen zijn gedaald, vestjes zijn ingeruild voor jassen en in plaats van sandaaltjes dragen we overknee boots. Het wordt steeds vroeger donker buiten en steeds later licht en als kers op de taart gaat aankomende zondag de klok een uur achteruit (don’t forget!) waardoor het NOG LANGER donker blijft in de ochtend en hierdoor hebben we helemaal geen zin om vroeg op te staan. Maar met items van de Beautybox kom je de dag helemaal fabulous door. 
 
 
In de box van de maand oktober kun je de volgende producten vinden! 
- AFFECT – EYEBROW SHADOW SHAPE €4,75 
- AFFECT – SMOOTH FINISH PRESSED POWDER €8,00 
- BEAUTY UK – POSH POLISH €4,05
- LORD & BERRY – SMUDGE PROOF BLACK LINER €16,00 
- LOOKX – EYE RESCUE SERUM €36.60 
 
AFFECT – EYEBROW SHADOW SHAPE
De manier waarop je je wenkbrauwen doet kan zoveel met je gezicht doen. Met de wenkbrauwpoeder van AFFECT zijn je wenkies altijd ‘on fleek’. De wenkbrauwpoeder kun je met hulp van een kwastje aanbrengen. Je kunt het zo licht of donker houden zoals je zelf wilt. Als je wenkbrauwen maar goed de dag doorkomen! 
 
 
AFFECT – SMOOTH FINISH PRESSED POWDER 
Ken je dat, dan ben je net klaar met je make-up loop je net toevallig langs de spiegel en dan zie je dat je hoofd net zo erg glimt als een discobal? Dat kun je nu dus voorkomen door nadat je je foundation hebt aangebracht de Smooth finish pressed powder aan te brengen. Heb je een gemengde huid? Breng het dan alleen op plekken waar het nodig is om te matteren. 
 
 
BEAUTY UK – POSH POLISH 
A girl has never to much nail polish, duh! Deze maand ontvang je een nagellak van Beauty UK. Welke kleur er in jouw box zit is een verrassing. De BEAUTY UK Posh Polish GRIT-FX is een nagellak met een ruwe zandachtige structuur. 
 
 
LORD & BERRY – SMUDGE PROOF BLACK LINER
Het is altijd een hele uitdaging om DE black liner te vinden. Eentje die makkelijk te blenden is, maar ook weer niet te snel uitloopt. Wij hebben hem voor jou. In één beweging kun je de ideale eyeliner zetten die de hele dag blijft zitten. 
 
 
LOOKX – EYE RESCUE SERUM 
Dit product maakt de ultieme Beautybox van deze maand helemaal compleet! Deze verfrissende en verkoelende oogcrème zorgt in één opslag voor een frisse look. De crème verfijnd de huidstructuur en zorgt ook voor hydratie. Perfect voor de koude dagen dus! LookX Eye Rescue is geschikt voor ieder huidtype en gaat vochtverlies tegen waardoor er geen droogtelijntjes ontstaan onder de ogen. 
 
 
Bestel de Beautybox hier voor €14,95 
 
Wat vind jij van de Beautybox van deze maand?