Beautyprobleempjes opgelost met Beautybox

Haar door Redactie Ze.nl
Het is alweer een tijdje geleden, maar afgelopen maart zat er iets heel leuks in de Beautybox: de Invisibobble, een revolutionair haarelastiek. Revolutionair waarom? Dat leggen wij je uit. Wat er nog meer in zat? Dat vertellen we je ook.
 
Het elastiek ziet eruit als een soort spiraal van plastic draad (zoals een ouderwets telefoonsnoer), dat ervoor zorgt dat je geen gekken knikken in je haar krijgt, op het moment dat je je elastiek uit je haar haalt. Want ja, als je overdag je haar vast draagt en je hebt ’s avonds nog een feestje, dan zit je niet op zo’n knik te wachten.
 
 
Wij van de redactie mochten het haarelastiekje testen. Ondanks dat het elastiek heel anders aanvoelt dan een ‘normaal haarelastiek’, is het prima in je haar in te brengen. Ook blijft het verrassend goed zitten heel de dag. Elk plukje blijft op haar plaats. En inderdaad: geen haarknik meer nadat je je knotje of paardenstaart eruithaalt, hoezee!
 
 
Wat er nog meer in de Beautybox van maart zat?
  • Balance me, Pure Skin Face Wash (50 ml)
  • Miyo, Nailed it! nagellak
  • Miyo, OMG! Eyeshadow
  • Lily of the Valley, showeroil
  • SyNeo 5, anti-transpirant

SyNeo 5 lichten ook graag nog even uit. SyNeo 5 is namelijk geen deodorant, maar een anti-transparant. Een deo verbloemt nare (zweet)luchtjes eigenlijk alleen maar, terwijl deze anti-transparant het transpireren echt voorkomt. Je brengt het 's avonds aan op je oksels, geniet van je nachtrust, en de volgende ochtend zul je niet of een stuk minder zweten. Heel fijn!


Abonnement
Wil jij jezelf of een ander ook verwennen met een Beautybox, waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Via de website van Beautybox kun je je aanmelden voor een abonnement. Voor maar € 14,95 - inclusief verzendkosten! - krijg je deze box met heerlijke producten iedere maand thuisgestuurd. Heb je je beautyfavorieten al gevonden? De box kun je elke maand opzeggen.