Zo manifesteer je tijdens een volle maan

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

Manifesteren is een spirituele handeling die veel mensen erg fijn vinden om te doen. Het is een manier om je bezig te houden met je dromen en intenties voor de toekomst. Een volle maan is een heel gunstig moment om te manifesteren. Dit zijn de manieren waarop je dat kunt doen.

Lees ook: Feit of fabel: mediteren helpt bij je seksleven

Schrijf een manifestatiebrief

Pak een velletje papier op de avond van de volle maan. Schrijf hier een brief op die je richt naar het universum. In deze brief uit je je diepste wensen en je intenties. Wees hier erg specifiek mee en wees vooral positief. Zodra je klaar bent met schrijven, is het de bedoeling dat je de brief hardop voorleest voor jezelf. Spreek ieder woord uit met het geloof dat het uit gaat komen. Daarna kun je doen wat je wil met de brief. Je kunt hem bewaren, begraven of verbranden. Doe vooral wat voor jou goed voelt in het moment. Wees alleen wel voorzichtig als je met vuur aan de haal gaat.

Houd een dankbaarheidsceremonie

De volle maan is een goede maanfase om je dankbaarheid in te uiten voor wat deze maancyclus je gebracht heeft. De beste manier om nieuwe, mooie dingen in je leven te wensen, is door ook dankbaarheid te uiten voor wat je al hebt. Bedank het universum voor de mogelijkheid om te verlangens te manifesteren en uit je vertrouwen in de werking van het universum en haar timing. Voel op dit moment je dankbaarheid, wetende dat de energie van de volle maan op een lijn zal komen te liggen met jouw intenties.

Laad je kristallen op tijdens de volle maan

Een belangrijk ding dat ieder spiritueel mens doet tijdens een volle maan is het opladen van hun kristallen. Je kristallen zijn in staat om veel energie vast te houden en uit te stralen. Leg je kristallen voor de volle maan op een plek waar ze goed in het maanlicht kunnen liggen. Dit kan bijvoorbeeld buiten zijn, maar ook in het raamkozijn. Laat de kristallen hier liggen tijdens de volle maan zodat ze worden opgeladen met de energie van de maan. Deze energie kan jouw volgende manifestaties ondersteunen.

Mediteer in het maanlicht

Vind een comfortabel plekje op een locatie waar jij jou veilig en beschermd voelt. Leg je opgeladen kristallen om je heen en begin in het maanlicht een diepe meditatie. Visualiseer de intenties die je wil manifesteren zo duidelijk als je kan. Voel de emoties en het enthousiasme dat je ervaart door het beeld dat je hebt van je uitgekomen dromen. Blijf zo lang als je wil in deze meditatie zitten en voel dat de energie van de maan jouw intenties kracht geeft.