5 nagellak kleuren voor zomer 2024

Beauty door Zara

Elke zomer kijken we er weer naar uit: welke kleuren zijn trending deze zonnige dagen? Om het specifieker te maken, hebben we het natuurlijk over nagellak. Wacht dus nog maar even met die salonafspraak tot je de voorspelde zomerse kleuren van 2024 hebt gelezen.

De mooiste nagellak kleuren

Baby blauw

Babyblauw, een vrolijke kleur die overal bij past en een kleur die we eigenlijk het hele jaar door wel willen dragen. Ga je deze zomer naar een tropisch eiland of doe je een stedentrip? Deze tint blauw lijkt elk jaar een comeback te maken in de zomer, dus met deze kleur op je nagels zit je sowieso goed. Ook leuk: babyblauw op je teennagels.

Neon oranje 

Deze feestelijke kleur laten we dit jaar niet meer achter op Koningsdag, maar dragen we het liefst het hele jaar door. Het is een écht zomerkleurtje. Neon oranje als nagellak past perfect bij de zomer en is natuurlijk mega opvallend. Vergeet deze ondergewaardeerde kleur niet in je nagelinspiratie van 2024 - binnen de kortste keren is neon oranje je favoriete, feestelijke kleur.

Bubblegum roze

Roze kan haast nooit missen in het rijtje. Sla een pastel of milky roze nagellak deze keer maar over, want bubblegum pink is echt helemaal in. Het is een super opvallende kleur die een beetje richting fuchsia gaat. Ook deze is lekker ‘s zomers en staat prachtig als volledige dekking, maar ook met nail art of als een French tip.

Lees ook: Beschadigde nagels door gellak of acryl? Probeer deze kuren eens

Pastelgeel 

Een kleur die niet bij veel mensen in de top 10 staat, maar dit jaar echt tot zijn recht heeft kunnen komen op de nagels. Je kunt ontzettend veel leuke nagels creëren met pastelgeel. Het is een kleur die perfect bij de lente en zomer past, zeker als je al lekker bruin bent geworden. Draag het als nail art, als frenchie of gewoon simpel en effen. Wil je het nog opvallender maken met deze tint? Breng dan een chrome poeder aan over de kleur.

Rood

Je kan nooit verkeerd gaan met een klassieke rood. Veel mensen dragen rode nagellak veel tijdens de feestdagen bijvoorbeeld, maar ook in de zomer is het zeker een goede optie. Je hebt meteen een bold en opvallende uitstraling met deze tijdloze nagellak tint. Wil je toch net iets anders dan de klassieke rood? Ga dan voor een rood-korale nagellak. Ren naar de winkel en lak je nagels!