Liefdesverrassing in De Bachelor: zou dit de onthulling zijn die Rien aan Paul doet?

Media door Alyssa

In de laatste aflevering van De Bachelor werd de spanning opgebouwd met een onthulling van Rien, die Paul vol verbazing op het witte strand van Zanzibar achterliet. Maar wat heeft Rien precies te vertellen?

Verliefd

Het lijkt erop dat Rien zijn zoektocht naar liefde wil staken, niet omdat hij een date met één van de dames van Paul wil, maar omdat hij al verliefd is. En de gelukkige? Dat zou Femke zijn.

Liefdesbriefjes

In eerdere afleveringen zagen kijkers al hoe Rien stiekem liefdesbriefjes schreef voor Femke en dat zij de enige is met wie hij wil zoenen. Femke zelf heeft al laten doorschemeren dat ze 'echt verliefd aan het worden is'. Nu lijkt het er bijna op dat ook Rien tot over zijn oren verliefd is, waardoor het vermoeden rijst dat hij zijn zoektocht wil beëindigen omdat hij zijn liefde al heeft gevonden. Cute!

Speculaties over afloop De Bachelor

Fans en Telegraaf-redacteuren Marijn Schrijver, Rosanne de Jong en Hein Keijser speculeren in hun podcast De T Kijkt TV over deze mogelijke liefdesverklaring van Rien aan Femke. Zal deze romance de loop van De Bachelor veranderen? We zullen het in spanning moeten afwachten tot aankomende donderdag.

Lees ook: Love in the air? De Bachelor-Paul op stap met een oude bekende