Ali B gespot met voormalig deelneemster EOTB én Temptation Island

Media door Alyssa

Rapper Ali B bevindt zich momenteel in Dubai en staat voor een uitdaging: hij moet binnenkort voor de rechter verschijnen vanwege aanklachten voor zedendelicten door drie verschillende vrouwen. Een behoorlijk serieuze zaak dus.

Temptation Island en Ex on the Beach

Maar ondanks deze juridische kwestie lijkt de rapper zich in Dubai prima te vermaken. Zo werd hij onlangs gespot door niemand minder dan Chiara Creemers, bekend van haar avonturen in realityshows als Temptation Island, waar ze deelnemer Marvin verleidde die destijds zijn toenmalige vriendin Louisa bedroog. Ook verscheen ze in Ex on the Beach.

'Meeting the cabana next to me'

Chiara deelde zelfs een selfie met Ali op haar Instagram-story met de tekst: "Meeting the cabana next to me". De ontmoeting tussen Ali B en de realityster zorgt voor de nodige opschudding, vooral omdat de rapper dus binnenkort voor de rechter moet verschijnen.

De tekst gaat verder onder de afbeelding van de twee.

Ali B en Chiara uit Temptation Island

Chiara opnieuw Vrijgezel

En wist je dat Chiara zelf ook in een lastige situatie zit? Oké, lang niet zo'n lastige als Ali B, maar de Temptation Island-ster is sinds januari is ze weer vrijgezel nadat ze haar partner Robbert dumpte vanwege overspel.

Ali B staat overigens wel vaker in de spotlights vanwege opmerkelijke foto's. Eerder circuleerde al een merkwaardige foto waarop hij te zien was samen met Marco Borsato.

Lees ook: Luca Borsato openhartig over moeilijke periode vader Marco: "ik weet iets meer, maar ook niet alles"