Aha! Luca legt uit waarom hij zijn exen 'angels' noemt in Ex on the Beach

Media door Alyssa

Terwijl Luca Ghiani de show steelt in Ex On The Beach: Double Dutch All Stars, valt het op dat hij al een behoorlijk aantal exen aka angels heeft gehad. Maar waarom noemt Luca zijn exen eigenlijk angels?

Angels-team 

Met zijn opvallende entree op een gouden fiets in de eerste aflevering, liet Luca direct zijn stempel achter tussen de originele All Stars. Hij maakte al snel duidelijk dat hij dit seizoen een team van angels wil samenstellen. 'Allemaal angels die achter Luca aan de villa in gaan', verkondigde hij.

Angel room in Ex on the Beach

Luca heeft zelfs al zijn eigen angel room gecreëerd. In de kamer slaapt Shirley al vanaf de eerste nacht, terwijl Meghan en Lesley ook hun plekje hebben gevonden in Lucas' heilige ruimte.

De reden

Maar waarom noemt Luca zijn exen in Ex on the Beach eigenlijk angels? Nou, in een video die MTV op Instagram heeft gedeeld legt hij het uit. "Ik noem mijn exen angels omdat ik geloof dat je vrouwen met respect moet behandelen", verklaart hij. Volgens Luca is het gebruik van het woord 'chick' niet respectvol, daarom noemt hij zijn exen liever 'angels'. Alright.

Hieronder kun je de video bekijken waarin Luca zijn uitleg geeft. En trouwens, hij onthult ook of hij ooit écht eens verliefd is geweest.

Meer op Instagram

Lees ook: Hier kun je Ramon uit Ex on the Beach: Double Dutch All Stars van kennen