Moet je horen: Mama Appelsap gespot in intro van De Bachelor

Media door Alyssa

De Bachelor is momenteel in volle gang, en het duurt nog een paar weken voordat we ontdekken met wie Paul en Rien uiteindelijk zullen eindigen. Het iconische intro nummer waarbij de Bachelors op het witte strand lopen, is inmiddels een vast onderdeel geworden van het programma. Maar heb je ooit gemerkt dat er een verborgen Mama Appelsap in het nummer zit?

Mama Appelsap

TikTokker Laura Holscher, die elke week trouw naar De Bachelor kijkt, heeft opgemerkt dat er een verborgen Mama Appelsap in het introlied zit. In een video vraagt ze aan alle Bachelor-kijkers: "Hebben jullie dit ook gehoord?" Terwijl ze haar televisie filmt waarop de mannen over het strand lopen, zegt ze: "Heb je het niet gehoord?" Ze merkt op: "Het nummer zegt gewoon 'Paul en Rien', toch? Kijk, let op." Laura eindigt haar video lachend: "Heb je het nog steeds niet gehoord? Dan hoor je het vanaf nu voor altijd!"

De tekst gaat verder onder de video.

@lauraholscher___

Reacties

Laura's video gaat momenteel viraal en heeft al meer dan tienduizend views verzameld. Reacties van volgers stromen binnen onder de video, waarin ze laten weten dat ze de Mama Appelsap nu ook horen. Een volger schrijft: "Omg ja 😂, goed opgemerkt zeg". Een ander bedankt Laura met: "Thanks hiervoor. 🙏🙌🙌" Nog een ander merkt op: "Tsja nu hoor ik het echt altijd. 🙈"

Lees ook: Beate benadert makers De Bachelor om dit fragment te laten verwijderen