B&B Vol Liefde-Joy en Daní vieren deze bijzondere mijlpaal

Media door Alyssa

Afgelopen zomer hebben we kunnen genieten van het liefdesverhaal van Joy en Daní tijdens B&B Vol Liefde. De twee vielen als een blok voor elkaar op Mount Joy en zijn tot op de dag van vandaag nog steeds dolgelukkig samen. Op Instagram delen ze samen een schattige liefdesupdate.

Schattige kiekjes

De twee lovebirds vierden afgelopen zondag alweer hun jubileum. Precies een jaar geleden kregen ze verkering en om dat te vieren deelden ze een paar prachtige foto's. In het onderschrift van het kiekje schrijft Daní een lieve boodschap: "Wat gaat de tijd snel en wat hebben we in een jaar al veel meegemaakt ongelofelijk! Wij zijn zo sterk samen, ik hou van jou! ❤️❤️mijn maatje❤️❤️".

De tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Meer op Instagram

Felicitaties 

Onder de post stromen de felicitaties binnen. Een volger schrijft: "Gefeliciteerd lieverd jullie zijn zo een leuk en mooi paar, nog heel veel jaren samen!🥳🥂🌹❤️".  Een ander schrijft: "Zo lief ❤️❤️❤️". Ook Saul uit Winter Vol Liefde laat een zoet berichtje achter voor de twee. "Gefeliciteerd", schrijft hij.

Foto's van Joy

Natuurlijk deelt ook Joy een aantal lieve foto’s van hen samen. Uiteraard zijn ook deze kiekjes voorzien van een mierzoete tekst. "Vandaag alweer 1 jaar samen. ❤️ Zo dankbaar dat ik jou heb ontmoet, niks geeft me meer kracht dan jij. ❤️ Op nog vele jaren samen zijn 😘❤️", schrijft hij. Cute!

Meer op Instagram

Lees ook: Van B&B Vol Liefde naar Expeditie Robinson: 'Deze deelnemer waagt zich aan het avontuur'