Dit zijn de leukste bloemen tattoo's

Lichaam door Maya Luz

De bloemetjes bloeien weer, de lente is begonnen! Bloemen zijn prachtig in de natuur, maar ook ontzettend mooi als tatoeage. Wil jij een bloem op je lichaam laten zetten? Dit zijn onze favoriete designs.

Lees ook: 14 x matching tattoo ideeën die niet cringe zijn

Tulpen

Tulpen horen bij Nederland toch? Als je met een tattoo ons kikkerlandje wil representeren, is dit een superleuke manier om dat te doen. Daarnaast is een tulp gewoon een hele mooie bloem om te laten tatoeëren. De tulp kan symbool staan voor flexibiliteit maar ook voor standvastigheid.

Subtiel bloemetje

Een bloementattoo hoeft natuurlijk niet groot te zijn. Soms zijn de kleinste, meest subtiele tattoo's het mooist! Ga voor een schattig bloemetje om een leuk detail toe te voegen aan je collectie. Dit is ook een hele leuke tattoo om te laten zetten als dit je eerste tatoeage wordt.

Kleurrijke details

Hou je van tattoo's met kleur? Dan is een bloem de perfecte tattoo om te laten zetten. Om je lichaam kleurrijker te maken, kun je meerdere kleine bloemetjes laten zetten met verschillende kleurtjes.

Omringd door bloemen

Bloemen of planten op je lichaam zetten kan een mooie connectie tussen jou en de natuur symboliseren. Omdeze connectie extra te benadrukken kun je een bloem om je arm of been heen laten laten. Dit geeft de tattoo een extra tof effect dat er vanuit iedere hoek anders uitziet.

One-line bloem

One-line tattoo's maken gebruik van één, onafgebroken lijn. Dit is een hele toffe style om te gebruiken voor een bloem. Het is uniek en geeft je design een creatieve touch. Deze style is bijvoorbeeld erg mooi om te gebruiken voor rozen.

Boeketje

Bloemen krijg je eigenlijk nooit in hun eentje, ze komen in een boeket! Dus waarom zou je dan voor een enkele bloem gaan als je ook een heel boeket kunt laten zetten. Zo hoef je ook niet maar voor één soort bloem te kiezen. Maak in plaats daarvan een selectie van een aantal bloemen om zo een prachtig boeket te vormen.

Simpele doodles

Bloemen tattoo's kunnen heel gedetailleerd zijn, maar dit hoeft natuurlijk helemaal niet. Hou jij je designs liever simpel? Ga dan voor een schattige doodle style. Laat ze lijken op de bloemetjes die je vroeger in schoolschriften tekende!