Zien! Michella Kox ondergaat complete metamorfose en is kilo's kwijt

Media door Alyssa

Michella Kox heeft recentelijk een grote verandering doorgemaakt. De realityster is fanatiek gaan sporten en let nu beter op haar voeding. En raad eens? De eerste resultaten zijn al zichtbaar! Op Instagram deelt Michella een foto van haar transformatie.

Verschil

Op haar Instagram Stories plaatst Michella een foto van 22 maart en een recente foto. "Ik zie nu echt de verschillen", schrijft ze erbij. Ondanks dat het slechts een paar kilo scheelt, is het resultaat al goed te zien. Wat ze precies gedaan heeft? Dat deelt ze in een volgende story met haar volgers.

'Zoals jullie zien werkt het echt' 

"Ik krijg veel berichtjes met 'Michella, hoe heb je dat voor elkaar gekregen?'" begint ze. "Eigenlijk ben ik gewoon meer gaan sporten en ik ben gestopt met drinken. Ik drink nu al drie weken niet – niet dat ik nooit meer drink", deelt Michella. "Ik eet geen rijst, pasta of aardappels meer. Alleen groente en vlees, en dat is best lekker. Ook geen brood meer, en crackers", vertelt Mies over haar aanpak. "Misschien moet ik jullie mijn voedingsschema eens aanbevelen, want zoals jullie zien werkt het echt." Ze heeft nog een paar bemoedigende woorden voor iedereen die ook aan zichzelf wil werken: "Als ik het kan, kan iedereen het."

De tekst gaat verder onder de afbeelding. 

Michella Kox

Michella in Echte Meisjes in de Jungle

Michella Kox was te zien in het laatste seizoen van Echte Meisjes in de Jungle – en alle seizoenen daarvoor. "Dit was echt de reis van mijn leven", zei ze na afloop van het meest recente seizoen in een video op Instagram waarbij een aantal van haar jungle-avonturen de revue passeerden.

Kans

Hoewel ze in het begin moeite had, belandde ze na een teamwissel in de andere groep. "Eindelijk een goede keuze. Want wat kwam ik tot rust in het andere team en wat begon ik weer mezelf te zijn. Ik kon weer lachen. Dat is iets wat ik nooit meer zal vergeten. Het andere team gaf mij een kans, dank je wel hiervoor."

Lees ook: Heftig! Louisa Janssen hard tekeer tijdens Echte Meisjes-reünie: "je bent net Sméagol uit Lord of the Rings"